Onderdelen voor zwembadrobots?

Zwembadrobot onderdelen zijn in alle gevallen goedkoper in aanschaf dan de aankoop van een compleet nieuwe zwembadrobot. Vaak kan een defecte robot nog goed worden gerepareerd met de nodige zwembadrobot onderdelen. Daarnaast zijn er uiteraard ook onderdelen van de zwembadrobot die gewoonweg eens in de zoveel tijd moeten worden vervangen om de optimale werking te kunnen blijven garanderen. Wanneer je betaalbaar hoogwaardige zwembadrobot onderdelen aan wilt schaffen, dan ben je bij ZwembadCompleet aan het juiste adres.

 1. Meest Verkocht
  Dolphin filterzak zwembadrobot grof

  Dolphin filterzak zwembadrobot grof

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 51,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Beste Deal
  Dolphin Filter cartridges fijn filter, 70 micron. Set van 4

  Dolphin Filter cartridges fijn filter, 70 micron. Set van 4

  Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 99,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Nieuw in Collectie
  Zodiac set van 6 slangen Twist Lock

  Zodiac set van 6 slangen Twist Lock

  € 129,95
  1-3 werkdagen levertijd

Bodemplaten voor zwembadrobots

Wanneer de bodemplaat van een zwembadrobot defect gaat, dan is het belangrijk om deze direct te vervangen. Uiteraard is het belangrijk om goed te kijken naar het merk en type voordat je een nieuwe bodemplaat voor de zwembadrobot koopt. Wij kunnen je hierin adviseren. Het is in de meeste gevallen relatief eenvoudig om de bodemplaten van zwembadrobots zelf te vervangen. Lukt het niet of durf je het niet aan? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de bodemplaat van de zwembadrobot voor je vervangen.

Borstels voor zwembadrobots

Als de borstel van een zwembadrobot versleten of defect is, dan is de zwembadrobot niet meer in staat om echt al het vuil van de wanden en / of de bodem van het zwembad te verwijderen. Het zwembad wordt niet meer goed schoon. Het is dan ook goed om de borstel van de zwembadrobot zo snel mogelijk te vervangen. Wij adviseren je over het merk en type borstel dat je nodig hebt als je hier zelf niet uit komt. Borstels van zwembadrobots worden vaak eenvoudig vervangen. Wil je deze klus toch liever uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Caddy’s voor zwembadrobots

De caddy van de zwembadrobot biedt extra gemak. Het is dan ook vervelend wanneer deze kapot gaat. Je kunt bij ZwembadCompleet diverse caddy’s voor zwembadrobots kopen. Wel is het belangrijk dat je voor het juiste merk en type kiest. Natuurlijk helpt onze klantenservice je graag bij het maken van een keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Filtercartridges voor zwembadrobots

Filtercartridges zijn na verloop van tijd gewoon op. Het is dan nodig om deze te vervangen. Natuurlijk is het belangrijk dat de filtercartridge bij jouw specifieke zwembadrobot past. Kijk daarom goed naar de compatibiliteit met jouw merk en model robot. Filtercartridges van zwembadrobots kun je heel eenvoudig zelf vervangen. Weet je niet zeker welke je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Filtermanden voor zwembadrobots

Wanneer je een zwembadrobot erg lang in gebruik hebt, dan kan de filtermand of filterbak op een bepaald moment echt helemaal versleten zijn. Ook kan het voorkomen dat deze defect gaat. Je kunt de filtermand eenvoudig zelf vervangen. Let bij aankoop wel op de juiste variant voor jouw specifieke zwembadrobot. Het is mogelijk om een fijner of grover filter aan te schaffen dan je nu in gebruik hebt. Dit is net wat je zelf prettig vindt. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Filterzakken voor zwembadrobots

Filterzakken nemen aan kwaliteit af wanneer zij lang in gebruik zijn. Een filterzak kan kapot gaan, maar op den duur raakt deze ook gewoon door en door versleten. Je kunt dan de filterzak eenvoudig zelf vervangen. Je kunt bij ZwembadCompleet filterzakken kopen die geschikt zijn voor jouw zwembadrobot. Let hiervoor goed op het merk en type. Natuurlijk adviseert onze klantenservice je graag als je er zelf niet helemaal uit komt.

Cartridgehouders voor zwembadrobots

Een cartridgehouder kan kapot gaan of na langdurig gebruik gewoon echt toe zijn aan vervanging. Het is heel eenvoudig om de cartridgehouder van de zwembadrobot zelf te vervangen. Op basis van het merk en type kun je bij ons de juiste zwembadrobot onderdelen kopen. Weet je niet goed welke je nodig hebt? Dan helpen wij je natuurlijk graag bij het maken van een keuze. Neem dan contact met ons op.

Voordelig de juiste zwembadrobot onderdelen kopen

ZwembadCompleet biedt de meest uiteenlopende zwembadrobot onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van alle online aangeboden zwembadrobot onderdelen. Je kunt de onderdelen in veel gevallen zelf makkelijk vervangen. Lukt dit niet of durf je het niet aan? Dan helpen wij je graag verder. In dit geval kun je contact met ons opnemen om de zwembadrobot onderdelen door ons te laten vervangen. Uiteraard kun je onze klantenservice altijd benaderen voor meer informatie of advies.