Zwembadrobots van Label Blue

Label Bleu zwembadrobots laten je genieten van gezond, schoon zwemwater. Een zwembad wordt na verloop van tijd vies. Er komen vuiltjes in, zoals bladeren en zand, waardoor de waterkwaliteit snel achteruit kan gaan. Het reinigen van een zwembad is dan ook belangrijk, maar kost veel tijd. Maak het jezelf makkelijker met één van de Label Bleu zwembadrobots. Natuurlijk kun je deze hoogwaardige zwembadrobots online bestellen bij ZwembadCompleet.

4 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Label Blue Victor zwembadreiniger

  Label Blue Victor zwembadreiniger Label Blue Victor zwembadreiniger
  Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 459,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Label Blue Victor zwembadreiniger 4 x 4

  Label Blue Victor zwembadreiniger 4 x 4
  Speciale prijs € 529,00 Normale prijs € 585,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Label Blue Victor muurhouder

  Label Blue Victor muurhouder
  € 69,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Label Blue Victor bladvanger

  bladvanger Victor Label Blue zwembadreiniger
  € 74,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

4 Artikelen |

Aflopend sorteren

Diverse soorten Label Bleu zwembadrobots

Er zijn binnen het aanbod Label Bleu zwembadrobots meerdere varianten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een zwembadrobot die werkt met behulp van een pomp, maar volledig elektrisch is ook mogelijk. De Label Bleu zwembadrobots produceren nagenoeg geen geluid, waardoor je er niet door gehinderd wordt wanneer je zwembad volledig gereinigd wordt. Er zijn zwembadrobots die enkel de bodem van het zwembad schoonmaken, maar er zijn ook uitgebreidere modellen die ook zorgen voor een effectieve reiniging van de wanden.

Zwembadrobots van de Procopi Group

De zwembadrobots van Label Bleu worden geproduceerd door het bedrijf NewComex. Deze onderneming, opgericht in Frankrijk, staat ook wel als de Procopi Group bekend. Dit is een vrij bekende naam in de wereld van zwembaden en zwembadtoebehoren. De Label Bleu robotreinigers mogen niet zomaar overal worden verkocht. Deze zijn enkel te vinden bij speciaal geselecteerde dealers, waar ZwembadCompleet er één van is. De Procopi Group, ofwel NewComex, wil zeker zijn dat mensen het juiste advies kunnen ontvangen wanneer zij hier behoefte aan hebben. Daarom worden de merkproducten, zoals de Label Bleu zwembadrobots, alleen door bepaalde dealers verkocht.

Belangrijke voordelen van de Label Bleu zwembadrobots

De Label Bleu zwembadrobots bieden diverse interessante voordelen. De zwembadrobots werken nagenoeg geluidloos en kunnen automatisch van richting veranderen. Het is heel eenvoudig om de zwembadrobot op een stofzuigeraansluiting of een skimmer aan te sluiten. De modellen zijn voorzien van een Mini Sky systeem voor een optimale zuigkracht. Doordat de wielen op kogellagers zijn gemonteerd kunnen de Label Bleu zwembadrobots makkelijk bewegen en vergeten zij geen enkel stukje zwembad. Verder zijn deze zwembadrobots voorzien van variabele schoepen en werken zij al vanaf een waterdoorstroming van 5 kubieke meter. Heb je een betegeld zwembad? Dan adviseren wij om te kiezen voor het gebruik van aangepaste wielen voor een optimaal schoon resultaat.

De juiste Label Bleu zwembadrobot kopen

Er zijn verschillende Label Bleu zwembadrobots beschikbaar. Wij hebben de specifieke modellen voorzien van alle productspecificaties, zodat je goed kunt beoordelen welk model het best bij jou en je zwembad past. Vind je het toch lastig om zelf een goede keuze te maken uit de beschikbare Label Bleu zwembadrobots? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij informeren en adviseren je graag.