Zwembadrobots van Bestway

Bestway zwembadrobots vullen het ruime assortiment van dit populaire merk sinds enige tijd aan. Dit merk staat vooral bekend om het assortiment waterspeelgoed en opzetzwembaden, maar Bestway staat als bedrijf niet stil. Het merk wil méér comfort en plezier bieden aan mensen met een eigen zwembad. Daarom biedt Bestway nu ook een assortiment handmatige reinigingssets, reinigers met een pomp en volautomatische zwembadrobots van hoge kwaliteit. Je kunt de Bestway zwembadrobots online bestellen bij ZwembadCompleet.

5 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Bestway draadloze Zwembadrobot | Jet Falcon PLUS

  Bestway draadloze Zwembadrobot | Jet Falcon PLUS Bestway draadloze Zwembadrobot | Jet Falcon PLUS
  € 649,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Bestway Zwembadrobot draadloos| Aquatronix

  Bestway Zwembadrobot | Aquatronix
  € 269,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Bestway Zwembadrobot | Jet Falcon

  Bestway Zwembadrobot | Jet Falcon Bestway Zwembadrobot | Jet Falcon
  € 369,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Bestway Zwembadrobot | Raptor

  Bestway Zwembadrobot | Raptor Bestway Zwembadrobot | Raptor
  € 779,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

5 Artikelen |

Aflopend sorteren

Bestway zwembadrobots na langdurig onderzoek

Het merk Bestway is ontstaan in 1994. Van begin af aan richt het bedrijf zich op vrijetijdsproducten voor buiten. Hierbij neemt Bestway het hele proces op zich. Zo worden de producten niet alleen door het merk zelf vervaardigd, maar ook het onderzoek, het design en de uiteindelijk ontwikkeling worden door Bestway zelf uitgevoerd. Hierdoor heeft het bedrijf de volledige controle over de kwaliteit van alle producten, waaronder de Bestway zwembadrobots. De zwembadrobots van dit merk kunnen worden gezien als innovatief, functioneel en van uitstekende kwaliteit.

Diverse soorten zwembadrobots van Bestway

Bestway levert hoogwaardige zwembadrobots tegen betaalbare prijzen. De prijzen van de verschillende modellen lopen erg uiteen. Dit heeft vooral te maken met de specificaties en mogelijkheden van de zwembadrobots. Zo is er een voordelige zwembadrobot beschikbaar die uitstekend is voor zwembaden met een vlakke bodem. Deze relatief eenvoudige Bestway zwembadrobot doet wat deze hoort te doen. Het zwembad wordt effectief gereinigd en zelfs bacteriën en algen worden tot 180 micron gefilterd. Deze variant is geschikt voor reiniging van diverse coatings, zoals voering, versterkt pvc, polyester en geverfd beton. De reiniging cyclus kan worden ingesteld op 60, 90 of 120 minuten.

Uitgebreidere zwembadrobots van Bestway

Dan zijn er ook de duurdere Bestway zwembadrobots, welke meerdere functies te bieden hebben. Zo is er een model dat niet alleen geschikt is voor zwembaden met een vlakke bodem, maar ook voor zwembaden met een licht hellende boden of een diamantenpunt. Dit model is ook geschikt voor de reiniging van diverse soorten coatings. Niet alleen de bodem van het zwembad wordt door deze zwembadrobot gereinigd, maar ook de muren tot aan de waterlijn. De reiniging cycli kan worden ingesteld op 120, 180 of 240 minuten. Het is goed om de Bestway zwembadrobot aan te passen op je persoonlijke voorkeur én het specifieke zwembad. Je kunt alle productspecificaties vinden bij de diverse zwembadrobots.

Bestway zwembadrobot kopen bij ZwembadCompleet

Wanneer je interesse hebt in een Bestway zwembadrobot, dan kun je deze natuurlijk online bestellen bij ZwembadCompleet. Je kunt diverse zwembadrobots van dit gerenommeerde merk in ons assortiment vinden, in diverse prijsklassen. Weet je niet goed welk model het best bij je past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze uit het online aanbod Bestway zwembadrobots.