Zwembadrobots van AstralPool

AstralPool zwembadrobots zorgen voor een snelle, efficiënte en hoogwaardige zwembadreiniging. Er zijn diverse varianten van de AstralPool zwembadrobot beschikbaar bij ZwembadCompleet. Zo kun je kiezen voor een zwembadrobot die de bodem van het zwembad reinigen, maar er zijn ook modellen die direct de wanden ook reinigen. Diverse AstralPool zwembadrobots hebben praktische extra’s, zoals een caddy en / of een afstandsbediening. Bij iedere zwembadrobot van dit merk kun je de productspecificaties vinden, zodat je zeker weet dat jij voor de AstralPool zwembadrobot kiest die echt goed bij jou en je zwembad past.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. AstralPool Typhoon S4 zwembadrobot

  Astral Pool Zwembadrobot S4
  Speciale prijs € 773,00 Normale prijs € 821,59
  Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis
 2. AstralPool Typhoon Supreme 4Duo zwembadrobot

  Astral Pool Supreme 4Duo zwembadreiniger
  Speciale prijs € 1.175,00 Normale prijs € 1.295,00
  Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis
 3. AstralPool Typhoon Supreme 7Duo zwembadrobot

  AstralPool Typhoon Supreme 7Duo zwembadrobot met afstandsbediening
  Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.813,79
  Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

AstralPool en Fluidra SA

AstralPool en het welbekende merk Fluidra SA zijn nauw met elkaar verbonden. Het is namelijk zo dat AstralPool een dochteronderneming van Fluidra is. Bij de oprichting van AstralPool, in 1969, werd dan ook eerst de naam Astral SA de Construcciones Metálicas gebruikt. Het Spaanse bedrijf richtte zich vooral op de eigen markt. In 1990 werd de merknaam aangepast naar AstralPool, dat vooral veel beter geschikt is voor de Europese markt.

AstralPool zwembadrobots staan voor kwaliteit

AstralPool beschikt over een zeer brede kennis van de Europese markt. Het bedrijf werkt aan innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende soorten zwembaden. Op de eerste plaats richt de onderneming zich op het ontwikkelen van oplossingen voor particuliere zwembaden, maar daarnaast worden er ook oplossingen ontwikkeld voor waterparken, sportcomplexen, wedstrijdbaden en gemeentelijke zwembaden. De jarenlange ervaring wordt ingezet om zwembadrobots van uitzonderlijke kwaliteit te maken. De betrouwbaarheid van de AstralPool zwembadrobots ligt dan ook hoog, terwijl het bedrijf zich inzet om de producten ook heel betaalbaar te houden.

Een uitermate effectieve reiniging van het zwembad

De AstralPool zwembadrobots zijn voorzien van een uitstekende pomp, waardoor je kunt rekenen op een enorme kracht van de robot. Dit zorgt voor een uitermate effectieve reiniging. Kies je voor een AStralPool zwembadrobot die de bodem én de wanden reinigt? Dan worden de zwembadwanden schoongemaakt tot aan de waterlijn. De bekabelde modellen zijn voorzien van een drijvende kabel en een waterdichte transformator. De filterzak kan eenvoudig worden gereinigd met behulp van een tuinslang. De specifieke mogelijkheden en functies verschillen per model. Wij raden daarom aan om de productspecificaties van iedere afzonderlijke zwembadrobot te bekijken bij het maken van je keuze.

AstralPool zwembadrobot kopen bij ZwembadCompleet

Bij ZwembadCompleet kun je een betrouwbare en hoogwaardige AstralPool zwembadrobot kopen die goed past bij jouw zwembad. Vind je het lastig om een goede keuze uit het assortiment te maken? Dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te adviseren bij het maken van een keuze uit het aanbod AstralPool zwembadrobots.