Intex grondzeil zwembad kopen

Intex grondzeilen zijn ideaal om je Intex zwembad te beschermen. Het is natuurlijk fantastisch om je eigen zwembad te hebben. Hier wil je zo lang mogelijk van genieten! Hoe zonde zou het dan zijn als het Intex zwembad beschadigd raakt door een scherp object dat per ongeluk onder het zwembad verzeild is geraakt? Precies! Daar zit je niet op te wachten. Gelukkig kun je dit makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een Intex grondzeil. Bij ZwembadCompleet kun je een uitstekend Intex grondzeil kopen, maar wij bieden ook alternatieven wanneer je dat liever hebt. Zo bieden wij jou altijd een oplossing die aan je wensen voldoet. Kijk gerust even verder in ons online assortiment.


3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Intex beschermingstegels

  Intex beschermingstegels
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Intex grondzeil 472 x 472cm

  Intex grondzeil 472 x 472 cm
  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

Universele Intex grondzeilen voor alle Intex zwembaden

Intex levert natuurlijk veel verschillende soorten zwembaden. Denk aan de ultra frame, prism frame en metalen frame zwembaden van het merk, maar natuurlijk ook aan het populaire opblaasbare Intex zwembad. Voor al deze zwembaden heeft Intex een universeel grondzeil ontworpen. Deze universele grondzeilen zijn geschikt voor Intex zwembaden met een afmeting van maximaal 472 x 472 centimeter. Heb je een (veel) kleiner Intex zwembad? Dan kun je het universele grondzeil dubbelvouwen om deze kleiner te maken en passend voor jouw zwembad. De Intex grondzeilen zijn gemaakt van sterk PVC en wegen 2 kilo. 

Meerdere redenen om een Intex grondzeil te gebruiken

De universele Intex grondzeilen zijn speciaal ontwikkeld om onder je zwembad te leggen. Dit kun je om meerdere redenen doen. Voor velen is de belangrijkste reden natuurlijk het voorkomen van beschadigingen aan de onderkant van het zwembad. Een klein scherp object, dat je niet hebt zien liggen voor het opzetten en vullen van je zwembad, kan zorgen voor schade. Dat is natuurlijk eeuwig zonde! Het Intex grondzeil voorkomt dat scherpe objecten de onderkant van je zwembad kunnen beschadigden, waardoor je eenvoudig zorgt voor een goede bescherming. Plaats je het zwembad op aarde of op een gazon? Dan kan het erg modderig worden onder je zwembad als er een flinke regenbui overtrekt. De universele Intex grondzeilen helpen je ook om een modderpoel rondom je zwembad te voorkomen.

Alternatief voor de universele Intex grondzeilen

Er zijn meer mogelijkheden om de onderkant van je zwembad goed te beschermen tegen schade. Bij ZwembadCompleet kun je namelijk ook beschermingstegels bestellen. Deze tegels kunnen eenvoudig in elkaar worden geschoven – als een soort puzzel – waardoor je zo makkelijk een platform bouwt op de juiste maat van je zwembad. Je kunt zelf meten hoeveel beschermingstegels je nodig hebt voor de grootte van jouw zwembad. Deze beschermingstegels zijn ook van het merk Intex beschikbaar.

Intex grondzeil voor je zwembad online bestellen

Het is altijd goed om gebruik te maken van een grondzeil – of een alternatief – voor je zwembad. Zo weet je zeker dat de onderkant van je zwembad niet beschadigd kan raken door scherpe objecten die je over het hoofd hebt gezien bij het opzetten en vullen. Je kunt eenvoudig een Intex grondzeil online bestellen bij ZwembadCompleet. Heb je vragen over de aankoop of het gebruik van het grondzeil of de beschermingstegels? Neem dan contact op.