Intex Easy zwembad kopen?

Intex Easy zwembaden zijn de opblaasbare zwembaden van het populaire merk. Hiermee laat het bedrijf, Intex Recreation Corporation, zien dat het nog altijd voor 100 procent thuis is in de opblaasbare producten. Meer dan 40 jaar geleden begon het voor dit bedrijf, dat eerst The Wet Set heette, namelijk met een opblaasbare strandbal. Van het één kwam het ander en uiteindelijk ontstond er een groot assortiment opblaasbare – en later ook niet-opblaasbare – producten van Intex. Voor de mooie en praktische Intex Easy zwembaden ben je natuurlijk welkom bij ZwembadCompleet.

11 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Intex zwembad Easy Set | 183 x 52cm

  intex easy zwembad
  € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Intex Easy Set Zwembad | 396 x 84cm

  Intex Easy Set Zwembad | 396 x 84cm
  € 69,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Intex zwembad Easy Set | 244 x 76cm

  Intex zwembad Easy Set | 244 x 76cm
  € 69,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Intex zwembad Easy Set | 366 x 76cm

  Intex zwembad Easy Set 366 x 76cm
  € 99,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 5. Intex Easy Set Zwembad | 396 x 84cm met pomp

  Intex Easy Set Zwembad | 396 x 84cm met pomp
  € 99,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 6. Intex Easy Set Zwembad | 457 x 84cm

  Intex Easy Set Zwembad 457 x 84cm
  € 169,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 7. Intex Easy Set Zwembad | 457 x 122cm

  Intex Easy Set Zwembad | 457 x 122cm
  € 279,00
  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
 8. Intex Easy Set Zwembad | 549 x 122cm

  Intex Easy Set Zwembad | 549 x 122cm
  € 439,00
  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

11 Artikelen |

Aflopend sorteren

Wat zijn Intex Easy zwembaden precies?

Intex Easy zwembaden behoren tot de complete lijn van zwembaden van het merk. Intex levert veel verschillende soorten zwembaden, waaronder ook leuke baby- en kinderzwembaden. De Intex Easy zwembaden zijn van een opblaasbare bovenrand voorzien. In bepaalde gevallen kan dit zeker leiden tot meer comfort, zeker ook wanneer er kinderen gebruik maken van het Intex zwembad. Binnen ons online assortiment vind je diverse Intex Easy zwembaden, van relatief eenvoudige en voordelige modellen tot luxe uitvoeringen. Deze luxere edities worden bijvoorbeeld inclusief diverse accessoires geleverd, zoals een filterpomp, afdekzeil, sterk grondzeil en een veilige trap.

Heel ‘easy’ op te zetten

Intex is een bedrijf dat veel waarde hecht aan het bieden van optimaal plezier. Dit betekent zeker niet dat het bedrijf alleen aandacht besteedt aan het leuk maken van de producten. Integendeel! Er wordt ook veel aandacht besteed aan kwaliteit en veiligheid. Zonder die factoren kan het plezier er natuurlijk snel vanaf zijn. Om dit te voorkomen zorgt Intex altijd voor een uitzonderlijke kwaliteit en een optimale veiligheid voor jong en oud. Daarnaast komt er natuurlijk ook een stuk gebruiksgemak bij kijken. Wanneer iets lastig op te zetten is, dan is de lol er ook snel af. Dit voorkomt Intex door de Intex Easy zwembaden heel eenvoudig in gebruik te maken. Je kunt het Intex Easy zwembad binnen zeer korte tijd opzetten en in gebruik nemen. Is het seizoen voorbij? Dan kun je het zwembad makkelijk opbergen. Hier heb je niet veel ruimte voor nodig.

Eenvoudig je Intex Easy zwembad schoonhouden

De Intex Easy zwembaden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zeker wanneer je kiest voor een groter zwembad van Intex wil je niet elke dag opnieuw het zwembad vullen. Dat gaat een behoorlijke partij water kosten! Dit is eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van een Intex afdekzeil. Natuurlijk kun je ook deze bij ons bestellen in de webwinkel van ZwembadCompleet. Met behulp van het afdekzeil kun je het zwembad makkelijk schoon houden wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Lekker makkelijk, en het bespaart veel water!

Intex opblaasbaar zwembad online kopen

Wil jij ook een Intex Easy zwembad in je tuin? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben wij een ruim assortiment Intex Easy zwembaden voor je klaarstaan. Bestel snel en voordelig online. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.