Een duurzaam houten zwembad bestellen

Een houten zwembad biedt meerdere voordelen waar je absoluut van zult genieten. Zo biedt een houten zwembad een lange levensduur, waardoor je zeker weet dat je jarenlang plezier hebt van je eigen zwembad. Daarnaast is een zwembad van hout ook ideaal wanneer je deze helemaal op wilt laten gaan in de sfeer van je buitenruimte. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het sfeervol toont. Hierdoor is het zwembad zeker niet storend om naar te kijken, integendeel, je kunt genieten van een mooi, luxe en natuurlijk zwembad. Natuurlijk kun je altijd bij ZwembadCompleet terecht voor een houten zwembad dat bij je past.

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
  1. Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad

    Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad
    Speciale prijs € 749,00 Normale prijs € 999,00
    1-3 weken levertijd

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

Diverse varianten van het houten zwembad

Wil jij een duurzaam, houten zwembad kopen? Dan is het goed om te weten dat er meerdere varianten beschikbaar zijn. Op de eerste plaats kun je kiezen voor een houten zwembad dat volledig ingegraven wordt. Het wateroppervlak ligt dan nagenoeg gelijk met de vloer. Het is ook mogelijk om het houten zwembad half in te graven, waardoor het zwembad in de diepte deels onder het vloeroppervlak ligt en deels erboven. Tot slot kun je er ook voor kiezen om het houten zwembad volledig bovengronds te realiseren. Bij deze optie is het zwembad het meest ‘aanwezig’ in de tuin.

 

Let op de plaatsing van het houten zwembad

Wanneer een houten zwembad eenmaal is geïnstalleerd, dan kan deze vanzelfsprekend niet meer verplaatst worden. Het is daarom heel belangrijk om vooraf goed na te denken over waar je het zwembad van hout wilt laten realiseren. Hierbij kan het goed zijn om te letten op de stand van de zon gedurende de dag. Daarnaast wilt u niet dat het zwembad te dicht bij de doorgang in de tuin gerealiseerd wordt en voor mensen met (jonge) kinderen is het prettig wanneer het zwembad volledig goed in het zicht ligt. Zo kunnen de kinderen makkelijker in de gaten worden gehouden wanneer zij lekker aan het zwemmen zijn. Natuurlijk hebben wij ook zwembaden speciaal voor kinderen in het online assortiment.

 

Maak je nieuwe houten zwembad compleet

Kom je bij ZwembadCompleet een houten zwembad kopen? Dan maken wij een afspraak met je voor het leveren van het zwembad. Deze wordt op een pallet geleverd, waarna het installatiewerk kan beginnen. Het is natuurlijk prettig als het zwembad in één keer helemaal compleet is. Je kunt alle nodige extra’s bij ons bestellen. De houten zwembaden worden in principe geleverd met een houten trap voor aan de buitenzijde en een rvs trap voor aan de binnenzijde van het zwembad.  

 

Eenvoudig een houten zwembad bestellen

Wil jij een houten zwembad in je tuin, zodat je kunt genieten van waterplezier in een mooi, duurzaam en natuurlijk zwembad? Dan kun je bij ZwembadCompleet een houten zwembad bestellen dat perfect bij jou en je buitenruimte past. Wij hebben meerdere varianten binnen ons assortiment klaarstaan, waardoor je altijd een houten zwembad kunt bestellen dat je optimaal aanspreekt. Heb je eerst meer informatie of advies nodig? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.