Bestway opblaasbare zwembaden voor maximaal plezier

Bestway opblaasbare zwembaden zijn niet nieuw op de markt, maar zeker wel ongekend populair. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Op de eerste plaats is Bestway een merk dat al jarenlang bewijst een optimale kwaliteit te leveren. Je kunt altijd rekenen op een goede betrouwbaarheid en veiligheid van een Bestway opblaasbaar zwembad. Daarnaast biedt Bestway een ruim assortiment zwembaden voor baby’s, peuters, kinderen, tieners en volwassenen. Hierdoor zijn er altijd Bestway opblaasbare zwembaden te vinden die goed bij je passen. Natuurlijk kun je jouw favoriete Bestway zwembad online bestellen bij ZwembadCompleet.

12 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Bestway Fisher-Price zwembad

  Bestway Fisher-Price zwembad
  € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Bestway Babybad Jungle UV careful

  Bestway Babybad Jungle UV careful
  € 13,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Bestway Angry Birds zwembad

  Bestway Angry Birds zwembad Bestway Angry Birds zwembad
  Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 34,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Bestway zwembad Marin 198 x 51 zonder pomp

  Bestway Marin Zonder pomp
  € 29,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 5. Bestway zwembad Marin 274 x 76 met pomp

  Bestway zwembad Marin 274 x 76
  € 75,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 6. Bestway zwembad Marin 396 x 84 met pomp

  Bestway zwembad Marin 396 x 84 met pomp
  € 119,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

12 Artikelen |

Aflopend sorteren

Bestway opblaasbare zwembaden voor de allerkleinsten

Het merk Bestway bestaat al sinds 1994 en heeft daarmee een ruime ervaring, ook als het gaat om het maken van kinderbadjes. De zwembadjes voor kinderen worden ontworpen en vervaardigd met oog voor detail, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de veiligheid van de kinderen. Voor baby’s en peuters worden de leukste en meest kleurrijke Bestway zwembadjes gemaakt, zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van waterplezier in de zomer.

 

Bestway opblaasbare zwembaden voor goede zwemmers

Bestway zwembaden zijn er natuurlijk ook voor de goede zwemmers onder ons. Over het algemeen hebben we het dan over grotere kinderen, tieners en volwassenen. Speciaal voor dit publiek ontwikkelt het merk Bestway opblaasbare zwembaden van groter formaat. Een belangrijk voordeel van deze grotere en diepere zwembaden is wel dat je er veel ruimte in hebt om te recreëren en zelfs te sporten. Is het seizoen over, dan kun je het zwembad leeg laten lopen en in compact formaat opbergen. Zo nemen de Bestway opblaasbare zwembaden nooit veel ruimte in.

 

Diverse formaten Bestway opblaasbare zwembaden

Je kunt de Bestway opblaasbare zwembaden voor volwassenen goed afstemmen op je persoonlijke behoeften en de beschikbare ruimte in je tuin. Deze zwembaden zijn namelijk in diverse afmetingen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een Bestway opblaasbaar zwembad met een diameter van 198 centimeter, 274 centimeter, 366 centimeter of zelfs 457 centimeter. Je kunt een Bestway opblaasbaar zwembad zo groot maken als je zelf wilt. Diverse zwembaden zijn standaard voorzien van een goede zwembadpomp voor het eenvoudig schoon houden van het zwembad.

 

Maak een keuze uit de diverse Bestway opblaasbare zwembaden

De Bestway opblaasbare zwembaden bieden je kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en eindeloos veel waterplezier. Je kunt bij ons niet alleen mooie Bestway opblaasbare zwembaden bestellen, maar ook diverse accessoires. Koop bijvoorbeeld ook goede ondertegels voor een optimale bescherming van je zwembad. Wil jij een Bestway opblaasbaar zwembad bestellen, maar heb je advies nodig bij het maken van je keuze? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met onze klantenservice.