Complete startsets voor een optimaal wateronderhoud

De complete startsets zijn ideaal om in huis te halen wanneer je niet goed weet welke producten je allemaal nodig hebt voor een goed onderhoud van je zwembad. Je hoeft niet ni het online assortiment alle producten bij elkaar te sprokkelen, maar je krijgt gewoon een complete startset geleverd waarin alle producten zitten die jij nodig hebt. Er zijn binnen ons online assortiment meerdere startsets beschikbaar. Deze sets bestaan minimaal uit een pH-tester, een watertester en een chloordispenser met chloortabletten. De grotere en nóg completere sets bevatten ook pH+, chloorgranulaat en TA+.

7 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Summer Fun zwembad starterspakket

  Summer Fun zwembad starterspakket Summer Fun zwembad starterspakket
  € 24,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Zwembad startset groot

  zwembad startset groot
  Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 87,65
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Zwembad startset klein

  Zwembad startset klein
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 63,70
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Pool Power Starterset mini

  Pool Power Starterset mini
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 5. HTH mini zwembadset

  HTH mini zwembadset
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95
  1-2 werkdagen levertijd
 6. Interline zwembad starterspakket Large

  Interline zwembad starterspakket Large
  Speciale prijs € 42,50 Normale prijs € 44,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 7. Interline zwembad starterspakket standaard

  Interline zwembad starterspakket Interline zwembad starterspakket
  Speciale prijs € 27,50 Normale prijs € 32,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

7 Artikelen |

Aflopend sorteren

Chloorproducten in de complete startsets

In alle complete startsets zijn chloorproducten te vinden. In de ene set zitten wel wat meer / andere producten dan in de andere set. Zo kun je chloortabletten aantreffen. Deze zijn bedoeld voor het desinfecteren van het zwemwater. Het is de bedoeling dat je deze chloortabletten door middel van een chloorsluis, een skimmer of een dispenser toevoegt aan het zwemwater. Dan is er ook chloorgranulaat van hoogwaardige kwaliteit. Chloorgranulaat werkt, net als de chloortabletten, traag. Er wordt dus een langzame afgifte gerealiseerd, waardoor het goed werkt en minder snel door de zon zal vervliegen. In veel complete startsets tref je ook een chloordispenser aan. Dit is een drijver die je kunt gebruiken voor de chloortabletten.

 

pH+ en pH- poeders in de startsets

In de complete startsets zijn in de meeste gevallen ook pH-producten te vinden. In de uitgebreidere sets kun je zowel een pH+ als een pH- poeder vinden. De pH+ poeder is bedoeld om de pH-waarde te verhogen wanneer deze beneden peil is geraakt. De waarde mag niet dalen onder de 7.0. Is de pH-waarde lager dan 7.0? Dan kun je pH+ gebruiken om de waarde weer op een gezond niveau terug te brengen. Het kan ook zijn dat de pH-waarde juist een de hoge kant is. Een waarde boven de 7.6 is te hoog en moet worden verlaagd. Hiervoor kun je gebruik maken van pH- poeder. Voeg pH-producten altijd aan het water toe voordat je eventuele andere producten aan het zwemwater toevoegt. TA+ producten voorkomen schommelingen in de pH-waarde. TA staat voor totale alkaliteit.

 

Testsetjes in de complete startsets

Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste waarden van je zwemwater, maar om dat te kunnen meten heb je natuurlijk ook de juiste producten nodig. In de complete startsets vind je testsetjes waarmee je kunt vaststellen hoe het gesteld is met de waterkwaliteit. Deze tests kunnen je vertellen of het nodig is om actie te ondernemen, zoals het toevoegen van pH+ of pH- poeder.

 

Complete startsets online bestellen

Voor iedereen is er een complete startset beschikbaar, of je nu zoekt naar een basis set of naar een zeer uitgebreide set. ZwembadCompleet biedt voor elk wat wils. De complete startsets zijn van hoge kwaliteit en bieden je echt alles wat je nodig hebt om te zorgen voor een goed onderhoud van je zwembad. Wil je een complete startset bestellen, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice adviseert je graag bij het maken van een keuze.