Speelhuisjes voor jonge kinderen

Speelhuisjes staan garant voor urenlang plezier voor jonge kinderen. Voor de kinderen is het natuurlijk vooral belangrijk dat de speelhuisjes er leuk uitzien en dat zij er fijn mee kunnen spelen. Voor ouders is het een totaal ander verhaal. Ouders willen vooral dat speelhuisjes veilig zijn, en terecht. Bij ZwembadCompleet kun je online terecht voor leuke én veilige speelhuisjes voor alle kinderen. Wij bieden een mooi assortiment speelhuizen in diverse designs. Neem gerust een kijkje in het online assortiment.

18 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Intex Princess Play House

  Intex Princess Play House
  € 39,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Intex opblaasbare prinsessenkoets

  Intex opblaasbare prinsessenkoets
  € 49,95
  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Intex Frozen iglo

  Jump-o-lene springkussen
  € 79,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. Bestway Playbox

  Bestway Playbox
  € 31,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Intex speeleiland

  Intex speeleiland
  € 59,95
  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
 6. Intex JUMP-O-LENE springkasteel

  Jump-o-lene springkussen
  € 49,95
  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

18 Artikelen |

Aflopend sorteren

Opblaasbare speelhuisjes van Intex

Binnen het online assortiment van ZwembadCompleet vind je diverse leuke speelhuisjes van het merk Intex. Dit merk staat bekend om de hoogwaardige, betrouwbare en veilige producten voor jong en oud. De leuke speelhuisjes van Intex zijn opblaasbaar en dat biedt natuurlijk diverse voordelen. Je kunt de opblaasbare speelhuisjes in de zomer makkelijk laten staan voor elke dag nieuw plezier. Wordt het kouder en spelen de kinderen liever binnen? Dan kun je het opblaasbare speelhuisje naar binnen verplaatsen of leeg laten lopen en makkelijk opbergen tot het volgende seizoen. De opblaasbare speelhuisjes nemen niet veel ruimte in. 

Sterke speelhuisjes voor meerdere seizoenen

De opblaasbare speelhuisjes voor kinderen zijn vervaardigd uit een hoogwaardig materiaal. Doordat het om een dikkere soort vinyl gaat, gaan de speelhuisjes van Intex lang mee. Het is natuurlijk wel aan te raden om de vloer goed te vegen voordat je het speelhuisje erop plaatst. Dit voorkomt dat het speelhuisje per ongeluk op iets scherps staat en lek gaat. Helaas zijn ongelukjes niet altijd te voorkomen. Gelukkig is er dan geen man overboord. De opblaasbare speelhuisjes van Intex worden geleverd inclusief een reparatiesetje, waardoor een beschadiging eenvoudig en snel op te lossen is. Zo gaan de speelhuisjes van Intex meerdere seizoenen mee.

Eindeloos speelplezier voor jonge kinderen

De Intex opblaasbare speelhuisjes zijn over het algemeen goed geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 6 jaar. Jonge kinderen kunnen eindeloos veel plezier beleven met én in de speelhuisjes. Diverse speelhuisjes zijn van leuke extra’s voorzien, zoals stoeltjes of krukjes, welke eveneens opblaasbaar zijn. Kies voor een prinsessenhuis of prinsessenkoets, ga voor een opblaasbare iglo of koop een opblaasbaar speeleiland. Het online assortiment opblaasbare speelhuisjes van Intex is veelzijdig en je bestelt eenvoudig en voordelig in de webwinkel van ZwembadCompleet. De speelhuisjes zijn ideaal voor bij het zwembad, maar kunnen natuurlijk ook binnen worden gebruikt. 

Opblaasbare speelhuisjes kopen

Ben jij nog op zoek naar leuke aankopen voor het zomerseizoen, bij het zwembad, die garant staan voor uren plezier voor de kinderen? Dan mag je de Intex opblaasbare speelhuisjes zeker niet missen. Je kunt de speelhuisjes eenvoudig en snel online bestellen bij ZwembadCompleet. Wil je wel een speelhuisje kopen, maar wil je eerst meer advies en informatie? Dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar om je meer te vertellen over de Intex opblaasbare speelhuisjes.