Zwembadspeelgoed: meer plezier voor jong en oud

Nog meer plezier in het zwembad beleven, wie wil dat nu niet? Het vergroten van dit plezier kan door middel van zwembadspeelgoed. Dit waterspeelgoed is beschikbaar bij ZwembadCompleet, zowel voor jong als oud. Zo kunnen jouw kinderen zich vermaken in het zwembad met opblaasbare figuren, terwijl jij heerlijk kunt relaxen op een luchtbed. Wij verrassen graag door middel van ons brede assortiment aan zwembadspeelgoed.

 1. Meest Verkocht
  Opblaasbare Krokodil Army Opblaasbare Krokodil Army

  Opblaasbare Krokodil Army

  Speciale prijs € 19,00 Normale prijs € 32,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Beste Deal
  Intex opblaasbare zwemband krokodil Intex opblaasbare zwemband krokodil

  Intex opblaasbare zwemband krokodil

  Speciale prijs € 2,00 Normale prijs € 6,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Nieuw in Collectie
  LESWIM kickboard LESWIM kickboard

  LESWIM kickboard

  € 199,00

Zwembadspeelgoed voor de kinderen

Kinderen willen graag zoveel mogelijk plezier beleven in het zwembad. Dit kan door middel van zwembadspeelgoed van ZwembadCompleet. Met de opblaasbare dieren kunnen zowel jongere als oudere kinderen met plezier in het zwembad blijven drijven, bijvoorbeeld met de opblaasbare flamingo. Voor de jongere kinderen worden ook opblaasbare figuren aangeboden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld in een opblaasbaar vliegtuigje zichzelf door het water bewegen. In het zwembad is het voor de kinderen één en al speelplezier. Door middel van sport en spel kunnen jouw kinderen zichzelf nog eenvoudig vermaken. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld volleybal spelen door middel van een opblaasbaar volleybal net. Voor de kleinere zwembaden biedt een waterbasketbal van Splash-X of een strandbal uitkomst. Door gebruik te maken van duik accessoires kunnen jouw kinderen het waterspeelgoed opduiken vanaf de bodem. Zo leren de kinderen ook zichzelf te bewegen onder water en kunnen zij tegelijkertijd blijven spelen.

Zwembadspeelgoed vergroot ook de veiligheid

Naast het plezier beleven in het zwembad, is het ook belangrijk rekening te houden dat jouw kinderen op een veilige manier kunnen zwemmen. Dit veilig zwemmen kan worden gerealiseerd met opblaasbare zwembandjes en zwemvesten. Deze zwembandjes zijn vooral geschikt voor de zeer jonge kinderen. Ook zwembanden kunnen uitkomst bieden voor de veiligheid. Zo kunnen jouw kinderen blijven drijven door de zwembanden en hoeven zij niet uitgeput te raken door het zwemmen. Deze zwembanden zijn vooral geschikt voor de oudere kinderen.

Ook relaxen is mogelijk met zwembadspeelgoed

Met het zwembadspeelgoed is het niet alleen mogelijk om veel plezier te beleven, maar ook relaxen is mogelijk met het waterspeelgoed van ZwembadCompleet. Zo worden verschillende typen luchtbedden aangeboden waarop jij heerlijk kunt liggen en genieten van jouw zwembad. Deze luchtbedden zijn zowel in kleiner formaat, voor de kinderen, als in groter formaat, voor de volwassenen, beschikbaar. Wanneer jij nog meer wil relaxen, biedt het assortiment van ZwembadCompleet ook uitkomst. Zo worden onder andere loungestoelen aangeboden, zodat jij heerlijk kunt relaxen in het zwembad. Tijdens het relaxen in het zwembad kun jij zelfs genieten van een drankje door middel van onze opblaasbare en drijvende bekerhouders.

Eenvoudig zwembadspeelgoed opblazen

Het zwembadspeelgoed kan eenvoudig worden opgeblazen. Echter kan het opblazen als uitputtend worden ervaren wanneer veel waterspeelgoed opgeblazen dient te worden. Daarom biedt ZwembadCompleet in het assortiment ook enkele producten aan voor het toebehoren van het zwembad en het speelgoed. Voor het kleinere zwembadspeelgoed kan gebruik worden gemaakt van handpompen. Ook kan gebruik worden gemaakt van een elektrische pomp, zodat jij niet langer het grotere zwembadspeelgoed zelf op hoeft te pompen.