Over ZwembadCompleet

Wij zijn ZwembadCompleet, onderdeel van CompleetShops. We zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in of in het bezit is van een zwembad, groot of klein. We geven je graag een advies met verstand van zaken en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 


ZwembadCompleet 2017  November: We hebben besloten de CompleetShops familie uit te breiden met een nieuwe shop: ZwembadCompleet. Samen met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars wordt een plan van aanpak opgesteld. We willen mensen die in het bezit zijn van een zwembad een duidelijke, snelle en overzichtelijke webshop bieden. Ook willen we mensen die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van een zwembad een goed en gedegen advies geven.

ZwembadCompleet 2018  Januari: Het ontwerp wordt definitief goedgekeurd en samen met de websiteontwikkelaars wordt een technisch plan gemaakt. De bouw van de shop is begonnen. Diverse leveranciers zijn enthousiast over onze plannen en er wordt gestart met een selectie van de diverse producten die ze aanbieden. Omdat we geloven in kwalitatieve producten maken we een zorgvuldige selectie en beginnen we met het vullen van de ZwembadCompleet shop. 

Maart: Het is zover. Lancering ZwembadCompleet. Vanaf nu kunnen we zwembad producten aanbieden op het World Wide Web. Ook in onze showroom zijn klanten van harte welkom. De koffie staat klaar!