Over ZwembadCompleet

Welkom bij ZwembadCompleet, onderdeel van CompleetShops. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je een zwembad hebt, een zwembad wilt of er geïnteresseerd in bent. Binnen ons assortiment kun je de meest uiteenlopende zwembadproducten vinden, van complete zwembaden tot de kleinste accessoires.


Het ontstaan van ZwembadCompleet

In november 2017 werd CompleetShops uitgebreid met een nieuwe webwinkel: ZwembadCompleet. Er werd hard gewerkt aan het organiseren van een complete webshop, waarbij overzichtelijkheid, snelheid en helderheid een belangrijke rol speelden. In januari 2018 werd het uiteindelijke design van ZwembadCompleet goedgekeurd en kon er een start worden gemaakt met een technisch plan. Met de grootste zorg selecteerden wij de juiste producten voor in de webwinkel en de uiteindelijke bouw van ZwembadCompleet kon beginnen. In maart 2018 volgde dan eindelijk de officiële lancering van ZwembadCompleet. Onze zwembadproducten kunnen niet alleen online worden besteld, maar kunnen ook worden bekeken en gekocht in onze showroom. Wij verwelkomen onze klanten hier graag met een kop koffie of thee.

 

De toekomst van ZwembadCompleet

Nu ZwembadCompleet stevig op de online benen staat is het natuurlijk belangrijk om vooruit te blijven kijken. De webwinkel verdient het om te groeien en daar zetten wij ons graag voor in. Wij werken voortdurend aan het uitbreiden van onze kennis, zodat wij onze klanten altijd van het beste advies kunnen voorzien. Daarnaast houden wij alle ontwikkelingen op het gebied van online veiligheid goed bij. Wij willen onze klanten niet alleen helpen met het kiezen en aankopen van de juiste zwembadproducten, maar wij willen ook een waardevol aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Uiteindelijk blijven wij ons inzetten om de klanten van ZwembadCompleet de best mogelijke service te verlenen, op alle vlakken.

 

Het assortiment van ZwembadCompleet

Het online assortiment van ZwembadCompleet blijft zich uitbreiden. Wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten van dienst kunnen zijn met de gewenste producten. Zo kun je bij ons terecht voor winterartikelen, waterbehandeling- en reinigingsproducten, zwembadrobots en zwembadpompen en –filters, maar ook voor onder meer desinfectie, speelgoed, onderdelen en accessoires ben je bij ons van harte welkom. Uiteraard is ZwembadCompleet ook hét adres voor de aanschaf van een compleet nieuw zwembad, groot of klein.