Over CompleetShops

CompleetShops-ons

CompleetShops is dé overkoepelende naam voor onze online shops op het gebied van sauna's, het buitenleven, spa's & jacuzzi's, vijvers en zwembaden. Er zijn al diverse CompleetShops online waar we trots op zijn. We geven je graag een goed en gedegen advies en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 


CompleetShops 2014  December: We hebben een droom. Een e-commerce organisatie opzetten waar online en offline hand in hand gaan. Mensen stellen hoge eisen aan hun aankopen en willen graag goed geïnformeerd worden. Internet is daarbij niet meer weg te denken. CompleetShops wil aan deze behoefte voldoen door kwalitatief goede producten aan te bieden maar nog belangrijker: mensen persoonlijk adviseren en helpen met het maken van een goede keuze uit het ruime aanbod.

CompleetShops 2015  April: Onze eerste shop, www.vijvercompleet.nl komt online. We laten Google en andere zoekmachines weten dat we er zijn. Vijverbezitters kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht. VijverCompleet start direct met een assortiment van meer dan 2.000 artikelen.
Taart ! Onze eerste bestelling op VijverCompleet! We zullen het nooit vergeten. Dhr. Hannen uit Montfoort bestelde een vijverpomp. We waren nog net niet aan het vechten wie de bestelling mocht inpakken. Al snel volgden meerdere bestellingen en we kregen steeds meer emails en telefoontjes binnen. 

Augustus: We zitten te denken aan een tweede en zelfs derde CompleetShop. Door onze achtergrond in de wellness branche werd besloten om www.saunacompleet.nl te bouwen. Een webshop gericht op mensen die in het bezit zijn van een sauna of op zoek waren naar een infraroodcabine of traditionele sauna. Omdat deze webshop op een zelfde platform en omgeving als VijverCompleet gebouwd kon worden waren we in staat deze vrij snel te realiseren. Ook wilden we een CompleetShop maken voor artikelen voor de tuin. We maakten ook direct plannen voor www.buitencompleet.nl

November: SaunaCompleet komt online. Een online warenhuis op het gebied van sauna's en sauna-accessoires. 

CompleetShops 2016  Januari: BuitenCompleet staat online. Een derde CompleetShop. BuitenCompleet is een webshop waar we producten aanbieden voor in de tuin, op je terras en rondom het huis. 

CompleetShops 2014  November: We hebben besloten de CompleetShops familie uit te breiden met 2 nieuwe shops: SpaCompleet en ZwembadCompleet. Samen met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars wordt een plan van aanpak opgesteld. We willen mensen die in het bezit zijn van een zwembad, spa, Jacuzzi, Whirlpool of hottub een duidelijke, snelle en overzichtelijke webshop bieden. Ook willen we mensen die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van een zwembad of spa een goed en gedegen advies geven.

CompleetShops 2014  Maart: SpaCompleet en ZwembadCompleet komen online. 

Augustus: VijverCompleet is gerestyled en dit tonen we vol trots aan onze vaste klanten en nieuwe bezoekers. Na maanden van hard werken door ons Compleetshops team zijn we maar wat trots op het eindresultaat.