Zwembadverlichting kopen

Zwembadverlichting is niet alleen praktisch, maar goede en sfeervolle zwembadverlichting maakt je zwembad ook een stuk mooier. Zeker op warme zomerdagen is het heerlijk als je ook in de avond nog even een duik kan nemen. Dan is het prettig als je zwembad goed verlicht is. Neem je geen duik? Dan zorgt de zwembadverlichting ervoor dat je geniet van een gezellige sfeer. Alle reden om te zorgen voor praktische, mooie en duurzame zwembadverlichting. Hiervoor kun je natuurlijk uitstekend bij ZwembadCompleet terecht.

 1. Meest Verkocht
  Zwembadverlichting LED wit 18 Watt met lichtblauwe behuizing

  Zwembadverlichting LED wit 18 Watt | lichtblauwe behuizing

  Speciale prijs € 249,00 Normale prijs € 289,00 Zo laag als € 239,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Beste Deal
  Weltico Zwembadspot 300 Watt met witte behuizing

  Weltico Zwembadspot 300 Watt met witte behuizing

  Speciale prijs € 89,00 Normale prijs € 129,00
  1-2 werkdagen levertijd

Een transformator voor je zwembadverlichting kopen

Je hebt een transformator nodig als je gebruik wilt gaan maken van zwembadverlichting. Het is belangrijk dat stroom van 220.240 Volt voor je zwembadverlichting wordt omgezet naar 12 Volt, ook wel laagvolt. Veiligheid staat immers boven alles. Dit omzetten van de stroom wordt gedaan door een transformator. Natuurlijk kun je bij ZwembadCompleet een goede transformator voor je zwembadverlichting kopen. Hierbij is het belangrijk om goed te kijken naar de zwembadverlichting die je wilt gaan gebruiken. Led zwembadverlichting verbruikt gemiddeld tussen de 15 en de 40 Watt, terwijl halogeen zwembadlampen gemiddeld 300 Watt verbruiken. De transformator moet hierop worden afgestemd. Kijk hier dus goed naar bij het maken van je keuze, zodat je zeker weet dan de transformator en de verlichting bij elkaar passen. Natuurlijk kunnen wij je vrijblijvend adviseren.

Led zwembadverlichting is veel duurzamer

Je hebt dus de keuze uit meerdere soorten zwembadverlichting, maar over het algemeen gezien is het altijd de beste keuze om led zwembadverlichting te kopen. Deze zwembadverlichting verbruikt veel minder energie en gaat ook veel langer mee. Van alle soorten verlichting kent led verlichting de meeste branduren. Uiteraard is ook met het oog op duurzaamheid een juiste keuze om voor led zwembadverlichting te gaan. Bij ZwembadCompleet kun je diverse mooie led spots voor je zwembad kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben meerdere designs binnen ons online assortiment, waardoor je de uitstraling van de zwembadspots kunt aanpassen op je persoonlijke smaak.

Wat als de zwembadverlichting kapot gaat?

Zwembadverlichting kan natuurlijk ook kapot gaan. Alle lampen hebben een bepaalde levensduur, ofwel een bepaald gemiddelde aantal branduren, en uiteindelijk gaat het lampje kapot. Bij zwembadverlichting is dit niet anders. Gelukkig hoef je dan geen hele verbouwing te houden om de zwembadverlichting weer te laten werken. Bij ZwembadCompleet kun je eenvoudig vervangingslampen bestellen. Deze vervangspots zijn eenvoudig te installeren en zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van mooie, sfeervolle en praktische zwembadverlichting.

Direct online zwembadverlichting kopen

Zwembadverlichting geeft je zwembad direct een heel andere uitstraling. Het is allemaal nét even wat mooier, gezelliger en luxer. Zo kun je nog meer genieten van je eigen zwembad. Wil jij goede en duurzame zwembadverlichting kopen? Dan kun je de gewenste zwembadverlichting bestellen bij ZwembadCompleet. Uiteraard kun je ook voor een goede transformator en vervangingspots bij ons terecht. Wil je zwembadverlichting bestellen, maar heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.