Wanddoorvoer kopen ?

Wanddoorvoeren worden in de meeste gevallen gebruikt voor het inschroeven van de inspuiters, maar ook voor het maken van een goede stofzuigeraansluiting zijn wanddoorvoeren natuurlijk ideaal. Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op de hoge kwaliteit van de wanddoorvoer van je zwembad, zoals dit voor alle onderdelen van je zwembad geldt. Bij ZwembadCompleet kun je terecht voor de meest uiteenlopende hoogwaardige zwembadonderdelen, waaronder ook wanddoorvoeren. Wij staan garant voor de betrouwbare kwaliteit van al onze producten.

5 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Weltico wanddoorvoer voor liner- en betonzwembaden

  Weltico wanddoorvoer voor liner- en betonzwembaden
  Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Weltico muurdoorvoer voor gemetselde zwembaden

  Wanddoorvoer voor gemetselde- en betonnen zwembaden
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
  1-2 werkdagen levertijd
 3. Wanddoorvoer voor liner- en foliezwembaden

  Wanddoorvoer voor liner- en foliezwembaden
  € 12,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

5 Artikelen |

Aflopend sorteren

Wanddoorvoeren van ABS

Bij ons bestel je wanddoorvoeren van ABS, ook wel Acrylonitril-Butadieen-Styreen. Dit materiaal valt onder de kunststoffen en is een copolymeer en thermoplast die voor starre objecten wordt gebruikt. ABS is een zeer sterk en duurzaam materiaal, waardoor je altijd de zekerheid van een optimale betrouwbaarheid hebt wanneer je kiest voor ABS wanddoorvoeren. Je kunt de wanddoorvoeren eenvoudig op je installatie aansluiten met een lijmverbinding. Onze ABS wanddoorvoeren zijn geschikt voor liner- en betonzwembaden, maar kunnen ook goed worden toegepast bij gemetselde zwembaden.

De juiste montage van wanddoorvoeren

Het is belangrijk om te zorgen voor een optimale watercirculatie in je zwembad. Hier zorg je eenvoudig voor door de wanddoorvoeren op de juiste plek te monteren. Vanzelfsprekend worden deze doorvoeren in de wand gemonteerd en voor een optimale watercirculatie doe je dit aan de overzijde van waar de skimmer zich bevindt, of gaat bevinden. Je kunt bij ons wanddoorvoeren bestellen van diverse gerenommeerde merken. Hierbij kun je denken aan het betrouwbare merk Weltico, maar ook aan het populaire merk BWT. Alleen merken die garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit verdienen een plek in onze webwinkel. Hierdoor kunnen wij je altijd het beste garanderen.

Wanddoorvoeren voor inspuiters of stofzuigeraansluitingen

Inspuiters staan ook wel bekend als nozzle’s. Wanneer je de wanddoorvoeren wilt gebruiken voor deze inspuiters, dan is het goed om bij de montage rekening te houden met een montagepunt dat ongeveer 50 centimeter onder de waterspiegel ligt. Natuurlijk kan het ook zijn dat je de wanddoorvoer wilt gaan gebruiken voor het aansluiten van een zwembadstofzuiger. In dit geval is het raadzaam om te zorgen voor een montagepunt dan ongeveer 15 centimeter onder de waterspiegel ligt. Wil je een persoonlijk advies over het monteren van de wanddoorvoeren of heb je interesse in meer informatie over de mogelijkheden en / of de werkwijze? Dan hebben wij een deskundige klantenservice voor je klaarstaan. Wij informeren en adviseren je graag.

Hoogwaardige ABS wanddoorvoeren kopen bij ZwembadCompleet

Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van ons assortiment. Dagelijks streven wij naar een 100 procent klanttevredenheid en dit kunnen wij alleen bereiken wanneer wij onze producten met zorg selecteren. Dit betekent dat wij uitsluitend artikelen aanbieden van merken die garant staan voor een betrouwbare en duurzame kwaliteit. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de wanddoorvoeren die je in onze webwinkel aantreft. Je bent altijd zeker van een uitstekende kwaliteit en een vriendelijke prijs. Je kunt direct de juiste wanddoorvoeren bestellen. Wil je eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.