Zwembad bodemput online kopen

Bodemputten zijn ideaal om te zorgen voor een optimale watercirculatie in je zwembad. Je kunt de bodemput eenvoudig in de zwembadbodem installeren voor het effectief afvoeren van zwembadwater. Hiervoor is het nodig om een aansluiting te maken op je PVC, waarna de zwembadpomp voor de rest zorgt. Bodemputten zorgen voor een betere watercirculatie doordat ook het water onderin het zwembad in beweging komt. Bij ZwembadCompleet kun je diverse bodemputten bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen.

13 Artikelen |

Aflopend sorteren
  1. Splash-X bodemput budget| wit

    Splash-X bodemput budget| wit
    € 24,95
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

13 Artikelen |

Aflopend sorteren

Bodemputten en wandputten: wat is beter?

Een zwembad kan van meerdere soorten putten worden voorzien. De bodemputten worden vanzelfsprekend in de bodem gemonteerd en in de meeste gevallen is het voldoende om één bodemput te monteren in het zwembad. Een andere optie is om een put, of doorvoer, te realiseren in de wand. Er zijn belangrijke verschillen tussen deze twee. Bodemputten zijn een betere keuze wanneer we kijken naar de afzuiging. Deze is namelijk veel effectiever in het geval van een bodemput. Wel moet hierbij worden gezegd dat het heel handig is om een put in de wand te hebben voor het geval er een probleem ontstaat met de bodemput. Het beste advies is dan ook om te kiezen voor een wand- én een bodemput.

Bodemputten zijn niet verplicht voor zwembaden

Het spreekt voor zich dat zwembaden, of deze nu professioneel of particulier zijn, moeten voldoen aan gestelde eisen. Denk aan kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Het is goed om te weten dat het niet verplicht is om bodemputten, of één bodemput, toe te voegen aan je zwembadontwerp. Het hebben van een bodemput is dus geen gestelde eis, maar het is wel ontzettend praktisch. Komt het water bijvoorbeeld onder je stofzuigeraansluiting of skimmer te staan? Dan blijft het zwembad nog altijd functioneel wanneer er een bodemput aanwezig is. Een bodemput zorgt er ook voor dat zogenaamd ‘zwevend’ vuil, dat zich in het zwembadwater bevindt, makkelijk kan worden afgezogen. Daarnaast zijn bodemputten natuurlijk ook ideaal voor het snel en effectief leeghalen van het zwembad.

Bodemputten van diverse merken

Bij ZwembadCompleet kun je bodemputten kopen van verschillende merken. Het grootste deel van ons assortiment bodemputten bestaat uit modellen van het merk AquaReva. Het bedrijf dat deze putten fabriceert is gevestigd in Staatsburg en heeft een ruime ervaring opgebouwd. De kwaliteit van deze bodemputten ligt hoog, evenals de betrouwbaarheid en de veiligheid. Wil je wel een goede en betrouwbare bodemput kopen voor je zwembad, maar wil je de uitgave beperken? Dan hebben wij ook een budget bodemput van het merk Splash-X. Dit is het eigen merk van ZwembadCompleet en biedt uiteraard ook een uitstekende kwaliteit.

Direct een zwembad bodemput kopen

Wil je een goede en effectieve zwembad bodemput kopen? Dan kun je uitstekend binnen ons online assortiment terecht. Wij bieden je een ruime keuze aan kleuren, zodat je de kleur goed aan kunt passen op je persoonlijke voorkeur. Natuurlijk helpen wij je graag verder als je meer informatie of advies wilt over het kopen of het monteren van bodemputten. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze ervaren klantenservice.