Aansluitdoos voor je zwembad kopen

Aansluitdozen voor zwembaden horen natuurlijk van optimale kwaliteit te zijn. Je moet immers kunnen vertrouwen op veiligheid. Dat kan zeker wanneer je kiest voor de aansluitdozen voor zwembaden van het merk BWT. Deze kun je vinden bij ZwembadCompleet. Wij bieden je in onze webwinkel uitsluitend producten van gerenommeerde merken die een hoge kwaliteit garanderen. Als jij een aansluitdoos wilt kopen voor je zwembad, dan zit je bij ons altijd goed.

6 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. OBO kabeldoos set

  OBO kabeldoos set inclusief klem, giethars en handschoenen
  € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Universele kabeldoos/lasdoos

  Universele kabeldoos/lasdoos lichtgrijs inclusief 3 PG16 wartels
  € 3,99
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. BWT aansluitdoos | antaciet grijs

  BWT aansluitdoos | antaciet grijs
  € 27,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

6 Artikelen |

Aflopend sorteren

Waar worden de aansluitdozen voor zwembaden voor gebruikt?

Een aansluitdoos voor je zwembad zorgt ervoor dat je eenvoudig, snel én veilig bekabeling kunt aansluiten. Onze aansluitdozen zijn geschikt voor alle soorten bekabeling. Zo kun je de aansluitdoos gebruiken voor het aansluiten van je zwembadlampen, maar je kunt ook je lamellenafdekking op de aansluitdoos aansluiten. Door het praktische design kun je altijd makkelijk bij de aansluitpunten komen.

Montage van de aansluitdoos voor je zwembad

De aansluitdoos voor het zwembad kan zeer eenvoudig worden gemonteerd. Hierin heb je twee opties. Op de eerste plaats kun je de aansluitdoos monteren op dezelfde hoogte als je bestrating. In dit geval blijft de aansluitdoos zichtbaar. Wil je de aansluitdoos onzichtbaar maken? Dan is het ook mogelijk om deze te monteren onder het terras. Dit is natuurlijk ideaal om alles netjes weg te werken. Vanzelfsprekend zijn de aansluitdozen voor zwembaden volledig waterdicht.

Waarom een BWT aansluitdoos voor je zwembad?

Er zijn aansluitdozen voor zwembaden van meerdere merken. Waarom zou je nu juist kiezen voor een BWT aansluitdoos voor je zwembad? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Op de eerste plaats is de BWT Group een onderneming die al actief is sinds 1823. Dit betekent dat het bedrijf, dat ooit werd opgericht als chemische fabriek, bijna 200 jaar aan ervaring achter zich heeft liggen. De Duitse onderneming is door de jaren heen blijven ontwikkelen en gaat goed met de tijd mee als het gaat om innovaties. BWT, ook wel Best Water Technology, staat garant voor een optimale veiligheid van alle producten die door het merk worden geleverd. Hierdoor heb je altijd de zekerheid van een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur van de aansluitdozen van dit merk.

Belangrijkste kenmerken van de aansluitdozen voor zwembaden

De aansluitdozen voor zwembaden hebben natuurlijk enkele belangrijke kenmerken. Op de eerste plaats worden de BWT aansluitdozen gemaakt van ABS. Dit is een zeer sterk, duurzaam en hoogwaardig materiaal dat eigenlijk niet kapot te maken is. De aansluitdozen zijn volledig waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over water- of vochtschade. Daarnaast zijn de aansluitdozen UV bestendig en, met een bovenzijde van 12 x 12 centimeter, niet al te groot.

Aansluitdoos zwembad online bestellen bij ZwembadCompleet

Heb jij een goede aansluitdoos voor je zwembad nodig? Dan ben je bij ZwembadCompleet aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je de betrouwbare aansluitdozen van BWT in diverse uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit antraciet, grijs, wit en zandkleur. Je kunt de aansluitdoos voor je zwembad voordelig bestellen. Wil je eerst meer informatie of advies? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.