VRH biedt meer dan 40 jaar expertise in rvs

VRH is een Thais bedrijf en we hebben het hier zeker niet zomaar over een gemiddelde onderneming. Dit bedrijf is niet alleen de eerste fabrikant van rvs producten in Thailand, maar ook de grootste van dat land. De producten van het bedrijf worden aangeboden onder twee verschillende merknamen. Op de eerste plaats zijn er natuurlijk de VRH merkproducten en daarnaast worden er ook producten aangeboden onder de merknaam Hoy.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Buitendouche Generation II | RVS 316

    Buitendouche Generation II | RVS 316 Buitendouche Generation II | RVS 316
    Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 1.029,00
    1-3 werkdagen levertijd

1 Artikel |

Aflopend sorteren

De Thaise onderneming werkt met een gespecialiseerd team dat een ervaring heeft van meer dan 40 jaar. Het is dan ook niet vreemd dat VRH met regelmaat op de markt komt met innovatieve producten van de beste kwaliteit. Het bedrijf behoort tot de top 5 van beste rvs fabrikanten ter wereld en die status krijg je natuurlijk niet zomaar. VRH produceert tegenwoordig een flinke lijn producten. Binnen de collectie van de onderneming vinden we onder meer kranen, badkameraccessoires, roosters en rvs handvatten.

Het populaire merk VRH mag natuurlijk niet ontbreken aan het assortiment van ZwembadCompleet. Je kunt bij ons bijvoorbeeld de kwalitatief hoogwaardige rvs buitendouche van VRH bestellen.