Vitosphere werd opgericht door Sigmund Lindner als bedrijf dat  zich specialiseerde in het produceren van decoratieve glasparels in diverse kleuren. Daarnaast werden er smeltpotten en ijzeren spindels vervaardigd. De glasparels bieden diverse belangrijke voordelen. Zo zijn deze glasparels niet gevoelig voor aantasting door onder meer ziektekiemen, verkalking, algen, bacteriën en schimmels. Hiermee weet Vitosphere zich met de glasparels te onderscheiden van andere filtermaterialen, zoals korrels of kwartszand.

Het is zeker niet zo dat Vitosphere een merk is dat zich nog moet vestigen op de markt. Het merk heeft namelijk meer dan 150 jaar ervaring met het maken van glasparels. Vitosphere werd al in het jaar 1854 opgericht. Hiermee kan toch wel worden gezegd dat er een bijzondere hoeveelheid ervaring aanwezig is. Dit merk je ook zeker aan de Vitosphere glasparels, want zij zorgen voor efficiënte en effectieve filtratieprocessen.

Filtermateriaal gaat aanzienlijk langer mee wanneer er gebruik wordt gemaakt van de glasparels van Vitosphere. ZwembadCompleet is ook zeker overtuigd van de grote voordelen van deze glasparels. Daarom kun je de Vitosphere producten eenvoudig bestellen in onze webwinkel.

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Vitrosphere Nano glasparels 0.4 - 1.2mm / 20kg

  Vitrosphere Nano 0.4 - 1.2 mm, zak 20 kg
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 59,95
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Vitrosphere Nano glasparels 1.2 - 2.5mm / 20kg

  Vitrosphere Nano glasparels 1.2 - 2.5mm / 20kg
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 59,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

2 Artikelen |

Aflopend sorteren