Om je tuin in een spotlight te zetten

Seamaid is een Franse onderneming die zich tegenwoordig mag rekenen tot de marktleiders van Europa. Het bedrijf focust zich op het maken van de meest uiteenlopende soorten verlichting. Zo wordt er veilige zwembadverlichting gemaakt, maar de onderneming levert onder meer ook tuinverlichting en andere soorten verlichtingssystemen. Het aanbod was voorheen nog veel breder, maar in 2010 besloot Seamaid zich echt te gaan specialiseren in de verlichtingsbranche. Dit is duidelijk goed gelukt.

 

11 Artikelen |

Aflopend sorteren

11 Artikelen |

Aflopend sorteren

Met het merk Seamaid zorgt het Franse bedrijf ervoor dat de wereld van verlichting niet stil komt te staan. Het bedrijf maakt gebruik van moderne en innovatieve technieken voor de verlichtingssystemen. Zo kan zwembadverlichting worden gesynchroniseerd met de tuinverlichting wanneer dit wenselijk is. Seamaid blinkt uit op de vlakken van weerstand en kwaliteit. Daarnaast zijn de Seamaid producten makkelijk te installeren zonder dat daar gereedschap aan te pas hoeft te komen.

Seamaid verlichting is verlichting van het hoogste niveau. Toch kun je de verlichtingssystemen voor zwembaden kopen tegen een heel aantrekkelijke prijs. De Seamaid producten zijn uiteraard ook vertegenwoordigd in het online assortiment van ZwembadCompleet.