Een zwembad is geen luxe meer

Het merk Procopi is één van de merken van de Procopi Group, een onderneming die ook wel bekend staat onder de naam NewComex Company. Het bedrijf is opgedeeld in meerdere ondernemingen, waaronder ook Procopi SAS. Het van origine Franse bedrijf focust voor het grootste deel op de eigen markt, maar er wordt ook steeds meer gekeken naar mogelijkheden op de internationale markt, waaronder die van Nederland. Uiteindelijk wordt op dit moment ongeveer 1/5 van de omzet van het bedrijf bereikt in andere landen.

 

5 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Voetenbad Fresh Blue

  Voetenbad Fresh Blue 1 Voetenbad Fresh Blue 1
  € 8,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad

  Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad Pistoche - The Little Pool houten kinderzwembad
  Speciale prijs € 749,00 Normale prijs € 999,00
  1-3 weken levertijd

5 Artikelen |

Aflopend sorteren

De Procopi producten bezitten een uitstekende kwaliteit en worden dan ook ontwikkeld en vervaardigd met het oog op resultaat. Dit geldt overigens niet alleen voor het merk Procopi, maar ook voor de andere merken die door dit bedrijf op de markt worden gezet, waaronder het welbekende merk Label Bleu.

Onder merknaam Procopi worden diverse producten aangeboden op internationaal niveau. Zo kun je bijvoorbeeld een Procopi kinderzwembad van hoge kwaliteit kopen of een keuze maken uit tal van effectieve zandfilters. Natuurlijk zijn deze Procopi producten ook voordelig te bestellen bij ZwembadCompleet.