Poolsel heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van zout dat speciaal wordt ontwikkeld voor zwembaden. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de hoge kwaliteit en veiligheid van het product. Zo voldoen de Poolsel producten aan de EN 16401 norm en de nieuwste biociderichtlijnen. Daarnaast zorden er geen antiklontermiddelen of additieven toegevoegd. Het resultaat is zeer zuiver zwembadzout dat in alle gevallen een snelle oplossing biedt.

Het Poolsel zwembadzout is ideaal om de groei van zowel algen als bacteriën te voorkomen. De korrelverdeling is zeer nauwkeurig en je hebt dan ook de garantie op een groter en aangenamer zwemcomfort. Via elektrolyse wordt er chloor aangemaakt met het Poolsel zout voor zwembaden. Bijzonder zuiver zeezout vormt de basis van het zwembadzout van Poolsel.

Wanneer je gebruik wilt maken van zeer zuiver zwembadzout met een uitstekende werking, dan is het zout van Poolsel een goede keuze. Natuurlijk kun je het Poolsel zwembadzout bestellen bij SpaCompleet en ZwembadCompleet.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Poolsel zwembadzout 25kg

    Poolsel Zwembadzout 25kg
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren