Peraqua bracht familieplezier samen

Peraqua kent een lange geschiedenis. Het originele bedrijf werd opgericht in Oostenrijk, in 1971, onder de naam Ludwig Praher Kunststoffverarbeitung und Formenbau. Het eenmansbedrijf, dat werd opgericht door Ludwig Praher, maakte spuitgietgereedschap en technische kunststofcomponenten. In 2007 werd het bedrijf overgenomen door IBG, waarna er in Nederland een vestiging werd gerealiseerd onder de naam IBG Praher BV. Het jaar daarna werden er ook vestigingen opgezet in Maleisië en Frankrijk. Zo groeide het bedrijf verder door.

 

4 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Universele 6-wegkraan Peraqua 1 1/2"

  Universele 6-wegkraan Peraqua 1 1/2"
  € 69,95
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Universele 6-wegkraan Peraqua 2"

  Universele 6-wegkraan Peraqua 2"
  € 129,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Universele 6-wegkraan Peraqua 3"

  Universele 6-wegkraan Peraqua 3"
  € 425,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis

4 Artikelen |

Aflopend sorteren

De doelstellingen van het bedrijf zijn door de jaren heen, en vooral ook na de overname, wel veranderd. Zo kwam er een nieuwe slogan, namelijk ‘PERAQUA pooled family pleasure’. Tegenwoordig worden er met het merk Peraqua diverse producten op de markt gebracht voor water- en zwembadbehandeling. Daarnaast bestaat er nog altijd een focus op de productie van diverse hoogwaardige elementen voor zwembaden.

Peraqua levert vandaag de dan onder meer mechanische niveauregelingen en duurzame 6-wegkranen. Natuurlijk zijn de hoogwaardige producten van Peraqua ook te vinden in het online assortiment van ZwembadCompleet.