Paradise Spa Vac is een merk dat altijd voor wat verwarring op de markt weet te zorgen, want wie levert de producten van Paradise Spa Vac eigenlijk? Het bedrijf Paradise Industries wordt wel eens genoemd, maar ook de naam Rola-Chem Corporation komt geregeld voorbij. Het spreekt voor zich dat dit voor verwarring zorgt, maar deze verwarring wordt weggenomen wanneer je weet dat beide bedrijven op hetzelfde adres gevestigd zijn.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Paradise SpaVac waterstofzuiger

    Paradise SpaVac
    Speciale prijs € 59,00 Normale prijs € 69,00
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Paradise Spa Vac wordt als merk op de markt gebracht door Paradise Industries. Dit bedrijf levert de meest uiteenlopende producten voor de zwembadbranche, van zwembadafdekkingen en vinyl cleaners tot sponzen en allesreinigers voor zwembaden. De onderneming Rola-Chem Corporation produceert op hetzelfde adres onder meer chemische opslagtanks, peristaltische pompen, stroommeters en pH / ORP-controllers voor commerciële zwembadmarkten.

Beide bedrijven zijn gevestigd aan Centerville Road in St. Paul, Minnesota, in de Verenigde Staten. Het merk Paradise Spa Vac wordt dus officieel geleverd door Paradise Industries. Uiteindelijk is de kwaliteit natuurlijk vooral belangrijk, en die is uitzonderlijk. Daarom is het merk Paradise Spa Vac ook terug te vinden in het assortiment van ZwembadCompleet.