Altijd betrouwbaar, altijd benaderbaar

Oqema behoort tot de grootste distributiebedrijven van Duitsland binnen de basis- en speciale chemicaliën sector. De onderneming die de Oqema producten op de markt brengt heeft niet altijd onder de naam Oqema gehandeld. Het bedrijf werd namelijk opgericht als de Overlack Group. Dit gebeurde al in het jaar 1922, waardoor het bedrijf – dat nu een leidende positie heeft – al veel jaren aan ervaring achter zich heeft liggen.

 

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

Overlack Group werd opgericht als familiebedrijf en nog altijd staat er een lid van de Overlack familie aan het roer. Momenteel is Peter Overlack CEO van de onderneming en hij is daarmee de derde generatie. Hij is ook verantwoordelijk voor het veranderen van de naam van het bedrijf in Oqema. Hierbij wordt heel duidelijk gemaakt dat enkel de naam veranderd is en dat het familiebedrijf verder als vanouds is. De nieuwe naam werd gekozen om daarmee uitdrukking te geven aan de Europese visie voor de toekomst, aldus Peter Overlack.

Uiteindelijk is de kwaliteit van Oqema dus hetzelfde als die van Overlack Group, en dat betekent dat de kwaliteit uitzonderlijk is. Je kunt de Oqema producten, zoals vloeibaar zwavelzuur en vloeibaar zwembadchloor, online bestellen bij ZwembadCompleet.