MTS producten kennen een optimale levensduur

MTS is een bekend merk uit Duitsland. Het bedrijf MTS-Schwimmbadtechnik werd in 1969 al opgericht en mag dan ook spreken van een ruime ervaring en een rijke geschiedenis. Het is dan ook niet vreemd dat het merk MTS bekend is op nationaal en internationaal niveau. Het ontwerpproces binnen het bedrijf is gericht op betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Deze mix heeft MTS door de jaren heen al vele successen opgeleverd.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. MTS V20 skimmer vacuümplaat

    MTS V20 skimmer vacuümplaat
    € 44,95
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Voor de producten van MTS worden uitsluitend de beste materialen gebruikt, waaronder hoogwaardige staalsoorten en ABS kunststoffen. Het bedrijf wil dan ook zeker stellen dat klanten lang gebruik kunnen maken van hun producten. Alleen met de beste materialen wordt een optimale levensduur bereikt. MTS biedt dan ook een unieke garantie binnen Europa, namelijk een 5-jarige garantietermijn en een vervangingscapaciteit tot wel 15 jaar.

Het merk MTS is zeker ook vertegenwoordigd in het assortiment van ZwembadCompleet. Zo kun je bij ons voordelig en snel een MTS vacuümplaat kopen. Wij leveren altijd snel en bieden de hoogste service, net als MTS zelf.