Ieder zwembad is anders

Melpool producten worden op de markt geplaatst door fabrikant Melspring. De Melpool producten worden door de fabrikant ontwikkeld vanuit het idee dat iedereen zo veel mogelijk plezier moet kunnen halen uit het eigen zwembad. Wie een eigen zwembad heeft moet hier optimaal van kunnen genieten en dat betekent dat er genoten moet kunnen worden van de beste waterkwaliteit. Hier zorgen de producten van Melpool voor.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Melpool GEL-D foliereiniger

  Melpool Gel-D
  Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Melpool GEL-A reiniger 1ltr

  Melpool GEL-A reiniger 1ltr
  Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Melpool DET filterreiniger 1ltr

  Melpool DET filterreiniger 1ltr
  € 16,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

De Melpool producten zijn bedoeld om het onderhoud van het zwembad te vergemakkelijken. Je hebt slechts een beperkte hoeveelheid Melpool producten nodig om van de beste waterkwaliteit te kunnen genieten. De producten kunnen dan ook goed worden afgestemd op de specifieke behoeften, want de producten worden ontwikkeld vanuit de filosofie dat ieder zwembad anders is.

Fabrikant Melspring is heel duidelijk over wie de Melpool producten aan mogen bieden en wie niet. Het bedrijf is bang dat verkeerde partijen mensen voorzien van verkeerde adviezen, waardoor de fabrikant een slechte naam zou kunnen krijgen. Daarom kiest Melspring ervoor om de Melpool producten uitsluitend aan te bieden via zwembadspecialisten. ZwembadCompleet behoort tot deze selectieve groep, waardoor je de Melpool producten bij ons online kunt bestellen.