Hoge eisen voor optimale garantie

Meiblue is het merk dat door Aqua Control GmbH wordt gepresenteerd op de markt. Dit bedrijf, dat gevestigd is in de plaats Haan in Duitsland, staat bekend om de innovatieve producten die worden ontwikkeld. Hierbij ligt de focus op meet- en regeltechniek. Diverse artikelen die bij Aqua Control van de productieband af komen rollen belanden in de winkel onder de merknaam Meiblue. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Meiblue besturingen voor zwembadpompen.

 

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Meiblue tijdschakeling 230V

  Meiblue Filtercontrol 230 volt
  Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 239,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Meiblue tijdschakeling 400 V

  Meiblue Filtercontrol 400 volt
  Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 319,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

De medewerkers die zorgen voor de Meiblue productie zijn stuk voor stuk hoog opgeleid. Dit begint al bij de huidige directeur van het bedrijf, Sven Schrammek, die zichzelf industrieel ingenieur mag noemen. Er worden hoge eisen gesteld, om altijd een optimale garantie te kunnen bieden bij de Meiblue producten. 

Wil jij je installatie elke dag weer automatisch op laten starten en weer laten stoppen? Dan kun je uitstekend terecht binnen het assortiment van Meiblue. De hoogwaardige Meiblue tijdschakelingen zijn eenvoudig online te bestellen bij ZwembadCompleet.