Met Mega Pool ga je voor topkwaliteit

Mega Pool is een merk dat gevoerd wordt door het bedrijf Mega Pool Saver Ltd. Het bedrijf werkt vanuit een hoofdkantoor in de plaats Newry, Verenigd Koninkrijk. Binnen de onderneming wordt gewerkt met een team specialisten dat vooral focust op duurzaamheid. De Mega Pool Saver is dan ook een product waarmee een enorme energiebesparing kan worden gerealiseerd.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Frequentieregelaar voor 230V zwembadpomp

    Frequentieregelaar voor 230V zwembadpomp
    € 549,00
    Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Tegenwoordig is het natuurlijk heel belangrijk om veel aandacht te besteden aan duurzaamheid. Dit kan zeker ook wanneer je een zwembad hebt. Met de producten van Mega Pool kun je namelijk goed besparen op de energierekening én besteed je extra aandacht aan duurzaamheid. Een Mega Pool Saver kan eenvoudig worden aangesloten op de zwembadpomp, waarna de frequentieregelaar vaststelt op welke snelheid de zwembadpomp dient te draaien. Deze oplossing geeft ook aan dat Mega Pool veel aandacht besteedt aan innovatie.

Het merk Mega Pool is zeker ook terug te vinden in het online assortiment van ZwembadCompleet. Zo kun je bij ons een frequentieregelaar voor een 230V zwembadpomp van Mega Pool bestellen.