Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop

Lovibond is een merk dat onder Lovibond Tintometer Group valt. We hebben het hier niet over zomaar een bedrijf. Deze onderneming mag worden gezien als een echt familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit. De familieonderneming mag inmiddels spreken van meer dan 130 jaar aan expertise en dit is duidelijk te merken aan het assortiment van Lovibond. Kwaliteit en innovatie staan altijd voorop, en dit heeft het bedrijf flink laten groeien.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Lovibond Scuba II electronische watertester

  Lovibond Scuba II electronische watertester Lovibond Scuba II electronische watertester
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 139,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Lovibond pH pockettester

  Lovibond pH pockettester Lovibond pH pockettester
  Speciale prijs € 159,00 Normale prijs € 179,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

Van familiebedrijf groeide Lovibond uit tot een onderneming met een kleine 400 hoog gekwalificeerde werknemers. De producten worden inmiddels verkocht in meer dan 160 landen en er zijn Lovibond kantoren in Groot-Brittannië, China, Spanje, Brazilië, Maleisië, India, Duitsland en Amerika. Dit betekent ook dat de markt op internationaal niveau goed in de gaten kan worden gehouden, waardoor er steeds weer nieuwe innovaties op de markt worden gebracht door Lovibond.

Lovibond levert onder meer hoogwaardige en zeer betrouwbare testsets en testers. ZwembadCompleet staat volledig achter de goede kenmerken van dit familiebedrijf. Daarom kun je de Lovibond testsets en testers ook bij ons online bestellen.