Loctite is een Amerikaanse onderneming met een ruime ervaring. Het bedrijf werd in 1953 opgericht en heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de productie van metaallijmen. Loctite is niet altijd van de aanvankelijke eigenaar gebleven. In 1997 werd de onderneming namelijk door Henkel overgenomen. Bij deze overname is besloten om de naam Loctite te blijven gebruiken, waardoor de merknaam nooit uit de branche is verdwenen. 

Tegenwoordig is Loctite dus van moederorganisatie Henkel KGaA, een Duitse onderneming die gevestigd is in Düsseldorf. Deze overname was dan ook wat verrassend, vooral omdat het originele Loctite bedrijf werd opgericht in Hartford, Connecticut, in de Verenigde Staten. De kwaliteit is niets veranderd na de overname. De producten van Loctite zijn nog altijd van een uitzonderlijk niveau.

Bij CompleetShops kun je de beste producten van de meest gerenommeerde bedrijven en merken bestellen. Dit betekent dat ook Loctite bij ons vertegenwoordigd is. Zo kun je de draadafdichting van dit merk bij ons bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Met Loctite profiteer je altijd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Loctite 5331 draadafdichting kunststof/ijzer 100 ml

    Loctite 5331 draadafdichting kunststof/ijzer 100 ml
    € 24,95
    Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren