Kripsol is een dochteronderneming van het wereldwijd bekende Hayward Industries. Deze moederorganisatie heeft door de jaren heen de strepen dik verdiend, maar Kripsol doet hier zeker niet voor onder. Het bedrijf, officieel Kripsol Gestion, SL, ontwikkelt, produceert en distribueert watersysteemproducten voor agrarisch, industrieel en particulier gebruik. Daarnaast worden er door Kripsol diverse producten aangeboden op het gebied van waterbehandeling en zijn er uitstekende brandbestrijdingssystemen van het merk.

Het merk Kripsol verscheen in 1987 voor het eerst op de markt en door de jaren heen is er een flink assortiment opgebouwd door het merk. Het aanbod producten voor zwembaden is ongekend, met onder meer PVC-accessoires, schoonmaakmaterialen, pompen en filters, elektrische panelen, geglazuurde coatings en filtratiesystemen. Dit is nog slechts een greep uit het totale aanbod van Kripsol.

De Kripsol producten staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het realiseren van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust eens een kijkje in het assortiment Kripsol producten bij ZwembadCompleet. Je kunt bij ons eenvoudig online bestellen.

4 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Kripsol Ondina zwembadpomp 7m³/u

  Kripsol Ondina zwembadpomp 7m³/u voorkant
  € 279,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Kripsol Ondina zwembadpomp 10m³/u

  Kripsol Ondina zwembadpomp 10m³/u voorkant
  € 299,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

4 Artikelen |

Aflopend sorteren