De absolute staalspecialisten

Fontealta staat voor ontwerp en technologie. Waarom? Op de eerste plaats omdat alle designs van het merk Fontealta gezien kunnen worden als exclusieve ontwerpen, vol stijl en elegantie. Daarnaast is het zo dat de technologie van 100 procent Italiaanse kwaliteit is. Het bedrijf achter de merknaam Fontealta staat bekend om de hoge mate van vakmanschap en dit is zeker ook te zien aan het mooie assortiment van dit merk.

6 Artikelen |

Aflopend sorteren

6 Artikelen |

Aflopend sorteren

De producenten van Fontealta zijn absolute staalspecialisten. In de grote productieruimte van Fontealta worden onder meer voetwassers, mixers, kranen, douches en andere accessoires voor buitengebruik vervaardigd. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in maar liefst 316 verschillende staalconstructies. De Fontealta producten zijn niet zomaar overal te koop. Deze worden uitsluitend via professionele dealers verkocht, welke door de onderneming zorgvuldig zijn geselecteerd in de sectoren Sanitair, Buiten, Tuin en Zwembad.

CompleetShops behoort tot de zorgvuldig geselecteerde dealers. Dit betekent dat je de stijlvolle en hoogwaardige buitendouches van Fontealta bij ons kunt bestellen. In een handomdraai zorg je voor meer luxe, elegantie en exclusiviteit met een Fontealta buitendouche.