Flovil, tegen al je vuildeeltjes

Flovil zet zich als bedrijf in om zwem of Jacuzzi water kristalhelder en schoon te maken in een handomdraai. De onderneming levert een lijn producten die bedoeld zijn om alle stofjes en vuiltjes uit het water te filteren, maar ook om zure regen, algensporen en andere organische materie weg te nemen uit het zwembad. De Flovil oplossingen zijn geschikt voor diverse zwembaden, onder meer met filterpatroon of zandfilter.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Flovil Choc vlokmiddel voor zwembaden

  Flovil Choc Flovil Choc
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 17,95 Zo laag als € 12,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Flovil Duo vlokmiddel en anti-alg voor zwembaden

  Flovil Duo vlokmiddel en anti-alg voor zwembaden
  € 19,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Flovil 9 tabletten vlokmiddel voor zwembaden

  flovil tabletten 9 stuks vlokkingsmiddel flovil tabletten 9 stuks vlokkingsmiddel
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 15,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

De producten van Flovil bieden diverse voordelen. Zo wordt de filtratietijd met maar liefst 50 procent gereduceerd. Daarnaast bestaat er een compatibiliteit met alle zwembadbehandelingssystemen, zowel met als zonder chloor. Flovil werkt volledig geurloos en binnen een paar uur. Hierdoor wordt er totaal geen hinder veroorzaakt voor de zwemmers. Flovil kan worden toegepast voor de behandeling van groen water (algen), troebel water, kalksteenwater en verstoppingsfilters.

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van Flovil? Dan kun je natuurlijk bij ZwembadCompleet terecht voor de aanschaf van Flovil. Bestel makkelijk online en wij zorgen voor een snelle bezorging op het gewenste adres.