Fairlocks is een merk van Fairlocks Pool Products uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf ontstond vanuit een samenwerking tussen twee enthousiaste ondernemers, namelijk Julian Hunnable en Paul Webb. Deze twee professionals richtten samen Fairlocks op, in het jaar 2006. Hierdoor lijkt het wellicht alsof het bedrijf nog maar weinig ervaring heeft, maar niets is minder waar. De technische kennis en de veelzijdige ervaringen van beide partners zijn ongekend.

Paul Webb is al sinds 1990 actief in de industrie. Hij besloot Fairlocks Pool Products op te richten met Julian Hunnable, omdat deze ondernemer al beroemd was door de welbekende gele Fairlocks vacuümstofzuiger. Dit product, dat nog altijd het meest populair is binnen het assortiment van het bedrijf, bestond dus al voordat het bedrijf daadwerkelijk werd opgericht.

De wereldwijde populariteit van de Fairlocks stofzuigervoet is werkelijk ongeëvenaard, en dat al voor de duur van meer dan 30 jaar. Het mag dan ook niet zo zijn dat dit product ontbreekt aan het assortiment van ZwembadCompleet. Dit is dan ook zeker niet het geval. Je kunt de Fairlocks stofzuigervoet online bestellen bij ons.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Fairlocks stofzuigervoet

    Fairlocks stofzuigervoet
    € 169,00
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren