Betrouwbare digitale watertesters voor je zwembadwater

Ezdo is een merk dat op de markt wordt gebracht door het bedrijf GMM Technoworld Pte Ltd. Deze onderneming heeft een hoofdkantoor in Singapore en levert de producten over heel de wereld. Door de jaren heen is het assortiment van dit bedrijf, en daarmee ook het aantal producten onder de Ezdo merknaam, flink uitgebreid. De Ezdo producten worden ontwikkeld en vervaardigd door een expertiseteam van het hoogste niveau.

3 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Ezdo digitale pH meting

  Splash-X Pocketmeter pH meting
  € 69,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Ezdo digitale zoutmeting

  Ezdo digitale zoutmeting
  € 69,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Elektronische chloortester

  Elektronische chloortester
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 89,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

3 Artikelen |

Aflopend sorteren

GMM Technoworld Pte Ltd levert zeker niet alleen Ezdo merkproducten. Naast het assortiment Ezdo artikelen worden er meer assortimenten gerealiseerd. Het bedrijf heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van omgevingsmeetinstrumenten. Zo worden er oplossingen geboden voor het wetenschappelijk meten van onder meer luchtkwaliteit, waterkwaliteit en windsnelheid, maar ook voor metingen met betrekking tot lichtniveau, geluidsniveau, zonne-energie, gammastraling en AC / DC elektromagnetische straling.

Ook voor zwembaden zijn er diverse oplossingen van Ezdo. Zo zijn er de Ezdo pH-meters, zouttesters en chloortesters. Makkelijk in gebruik en altijd optimaal betrouwbaar. Natuurlijk bestel je deze Ezdo artikelen online bij ZwembadCompleet.