Hoogwaardig zwembadzout voor je zoutelektrolyse

Esco European Salt Company GmbH & Co. KG levert hoogwaardig zwembadzout aan diverse verkooppunten wereldwijd. Het bedrijf is oorspronkelijk Duits en werd opgericht in de plaats Hannover. Door de enorme successen van Esco heeft het bedrijf door de jaren heen een behoorlijke groei doorgemaakt. Zo zijn er tegenwoordig alleen al in Duitsland zelf 5 filialen van de onderneming te vinden.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Zwembadzout 25kg voor zoutelectrolyse

    Zwembadzout 25kg voor zoutelectrolyse
    Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,95 Zo laag als € 9,95
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Esco heeft zeker niet alleen filialen in Duitsland, want ook in diverse andere landen zijn er vestigingen van Esco te vinden. Zo hebben België, Italië en Polen 1 Esco vestiging en in Tsjechië, Spanje en Portugal zijn er twee te vinden. Frankrijk heeft maar liefst 3 Esco filialen. Ook Nederland wordt zeker niet vergeten, want ook in ons land is 1 vestiging te vinden. Deze bevindt zich in Harlingen.

Ondertussen heeft de van oorsprong mijnbouwonderneming meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd en dit is zeker te merken aan het zwembadzout voor zoutwaterzwembaden. Niet voor niets behoort Esco tot de grootste en meest belangrijke zoutproducenten van heel Europa. Gebruik jij graag hoogwaardig zwembadzout? Dan kun je het product van Esco bestellen bij ZwembadCompleet.