Darlly Europe Limited is een merk dat is gekoppeld aan Filters4Spas Limited. Beide merken zijn actief in de wereld van zwembaden, hottubs, Jacuzzi en spa’s. Darlly is gevestigd in Engeland en levert de producten aan verkooppunten door heel Europa. Hier is Compleetshops er één van. De focus van Darlly ligt voornamelijk op het produceren van effectieve en innovatieve filters voor spa’s. 

In heel Europa zijn er volgens Darlly meer dan 450.000 privé spa’s te vinden in of bij woningen van particulieren. Hierop heeft Darlly de berekening gemaakt. Gemiddeld heeft één spa op jaarbasis 2 tot 4 filters nodig. De vraag naar goede filters is dan ook groot en hier heeft het merk Darlly goed op ingespeeld, zeker ook met het oog op het feit dat de betreffende markt gestaag aan het groeien is.

Darlly filters zijn filters van hoge kwaliteit die gewoon doen wat zij horen te doen. Je kunt erop vertrouwen, en dat is belangrijk. Wil jij ook gebruik gaan maken van de filters van Darlly? Bestel deze dan voordelig online bij onze webshop.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Darlly spafilter SC734 (c-4607)

    Darlly spafilter SC734 (c-4607)
    Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 18,95 Zo laag als € 8,95
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren