DAB behoort tot de grootste spelers op de watermarkt. Denk je aan schoon, veilig en gezond water, dan denk je aan DAB! Deze status heeft het merk zeker verdiend, want al meer dan 40 jaar lang staat het bedrijf aan de top binnen de branche. DAB ontwikkelt en produceert de meest uiteenlopende producten, waaronder de meest geavanceerde zwembadpompen, maar de aandacht gaat ook zeker uit naar de filtratie en circulatie van zwembadwater. De innovatieve oplossingen worden vervaardigd met een scherp oog voor efficiëntie en kwaliteit.

DAB Water Technology houdt zich als bedrijf bezig op meerdere vlakken. Zo is er een tak van het bedrijf dat focust op huishoudelijk en licht industrieel, maar er is ook een building service en er is een deel van de onderneming die zich richt op irrigatie en beregening. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen al eens met DAB te maken hebben gehad. Deze mensen hoeven zeker niet meer te worden overtuigd van de hoge kwaliteit van DAB producten.

Wil jij ook profiteren van de vele voordelen van de DAB producten, zoals van de zwembadpomp van hoge kwaliteit? Bestel je DAB artikelen dan eenvoudig online bij onze webshop.

 

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. DAB E-Swim Energiezuinige zwembadpomp

    DAB E-Swim Energiezuinige zwembadpomp DAB E-Swim Energiezuinige zwembadpomp
    € 1.350,00
    Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren