Caprea BV is een handelsonderneming met diverse specialisaties. Zo heeft het bedrijf al meer dan 10 jaar ervaring in het vervaardigen van rvs kranen en douches voor binnen en buiten. Deze kranen en douches zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar zijn ook zeker een mooi om naar te kijken. De moderne, unieke designs zorgen ervoor dat je een echte eyecatcher in huis haalt. Caprea is daarnaast ook partner van de Tuinen van Appeltern.

 

4 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. RVS Buitenkraan Generation II

  RVS Buitenkraan Generation II
  Speciale prijs € 129,00 Normale prijs € 159,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Buitenkraan wandopbouw Twin 1/2"

  Buitenkraan wandopbouw Twin 1/2"
  Speciale prijs € 129,00 Normale prijs € 159,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Buitenkraan wandopbouw Style 1/2"

  Buitenkraan wandopbouw Style 1/2"
  Speciale prijs € 115,00 Normale prijs € 129,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

4 Artikelen |

Aflopend sorteren

Het bedrijf Caprea gaat voor de hoogste kwaliteit voor de rvs producten. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerde binnenwerken, waaronder van Kerox en Flush Germany. Hierdoor kun je altijd rekenen op een lange levensduur en een optimale kwaliteit van de Caprea producten. Handelsonderneming Caprea heeft ook eigen merk producten ontwikkeld en vervaardigd waarbij de kwaliteit altijd prioriteit heeft.

Wie een zwembad in de tuin heeft kan zeker ook een goede buitenkraan gebruiken. Een buitenkraan van Caprea is dan gegarandeerd een juiste keuze. Je kunt de Caprea kranen online bestellen bij ZwembadCompleet.