BWT heeft bijna 200 jaar ervaring

BWT is een nog relatief onbekend merk op de Nederlandse markt, maar dat betekent zeker niet dat dit een nieuw bedrijf binnen de branche is. Integendeel. BWT zou zomaar eens het meest ervaren bedrijf in de sector kunnen zijn. De eerste stenen voor het merk werden namelijk al gelegd in het jaar 1823 en daarmee mag er al worden uitgekeken naar de tweehonderdste verjaardag. De BWT Group is ontstaan ui een chemische fabriek, opgericht in Duitsland, door Johann Adam Benckiser.

12 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. BWT zwembadrobot D300

  D300
  € 1.399,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. BWT zwembadrobot D200

  D200
  € 1.099,00
  1-3 werkdagen levertijd
 3. BWT aansluitdoos | antaciet grijs

  BWT aansluitdoos | antaciet grijs
  € 27,50
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 4. BWT Mini warmtepomp | SHP2.5

  BWT Mini warmtepomp | SHP2.5
  € 499,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

12 Artikelen |

Aflopend sorteren

Natuurlijk is BWT door alle jaren heen flink gegroeid. Het bedrijf is blijven ontwikkelen en ziet er nu heel anders uit dan de chemische fabriek waar het ooit allemaal mee begon. Vandaag de dag staat BWT, dat staat voor Best Water Technology, voor innovatie, hygiëne en gezondheid. Daarnaast is er veel aandacht voor een optimale veiligheid van de producten die door BWT worden geleverd. Dagelijks wordt er door het team van BWT gewerkt aan de meest innovatieve oplossingen voor zwembadeigenaren.

ZwembadCompleet is overtuigd van de hoge kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid van het merk BWT. Daarom hebben wij de producten van dit merk in ons online assortiment opgenomen. Zo kun je bij ons terecht voor een mooie collectie BWT zwembadrobots.