Schoon water is onze prioriteit

Briswim is een gerenommeerd bedrijf dat zich inzet om iedereen te kunnen voorzien van schoon, helder en gezond zwemwater. Het water in je zwembad wordt op meerdere manieren vervuild. Op de eerste plaats komt dit natuurlijk doordat erin gezwommen en gespeeld wordt, maar ook bladeren, zand en andere zaken vervuilen het zwemwater. Briswim biedt diverse producten om de waterkwaliteit optimaal te houden.

 

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Goldifloc vlokkingsmiddel 18 tabletten Briswim

    Goldifloc vlokkingsmiddel 18 tabletten Briswim
    € 29,95
    Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Gezond zwemwater is zwemwater dat volledig in balans is. Dit is niet vanzelfsprekend. Het is daarom nodig om met de juiste producten te zorgen voor gezonde waarden. De producten van Briswim dragen hieraan bij. Zo focust de onderneming bijvoorbeeld op het herstellen van de pH-waarden in het water, waardoor het water helder is en niet zal zorgen voor huidirritaties. Uiteindelijk moet iedereen kunnen genieten van schoon en gezond zwemwater, en daar zet Briswim zich voor in.

De Briswim producten zijn zeker ook te vinden in het assortiment van ZwembadCompleet. Bestel de Briswim artikelen eenvoudig online of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.