Blue Lagoon is een merk dat door het bedrijf VGE International BV op de markt wordt gebracht. Dit bedrijf staat al vele jaren sterk in de branche en levert dan ook meerdere merken. Naast Blue Lagoon worden ook de merken VGE Pro, Aetaire en Xclear door dit bedrijf vervaardigd. De onderneming werd opgericht in 1982 en mag dan ook terugkijken op meer dan 35 jaar ervaring. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het produceren van UV-C apparatuur voor onder meer zwembaden en vijvers.

Blue Lagoon is zeker niet alleen in Nederland een bekend merk. Dit merk reist de hele wereld over. De producten worden namelijk in ruim 70 landen aangeboden, en dat is natuurlijk niet voor niets. De Blue Lagoon producten kennen op de eerste plaats een uitzonderlijke kwaliteit, maar daarnaast is er ook veel aandacht voor milieuvriendelijkheid, energiebesparing en duurzaamheid tijdens het productieproces van de Blue Lagoon producten.

De Blue Lagoon producten zijn ook in het assortiment van ZwembadCompleet goed vertegenwoordigd. Je kunt de artikelen van Blue Lagoon eenvoudig online bestellen.

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
  1. Blue Lagoon elektrische zwembadverwarming 3kW

    Blue Lagoon elektrische zwembadverwarming 3kW
    Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 269,00
    Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

2 Artikelen |

Aflopend sorteren