Kies voor de kwaliteit van Aqualux

Aqualux is een merk dat eigendom is van het bedrijf Aqualux Pool Products Private Limited. Dit bedrijf is pas in 2010 opgericht en daarmee is het nog een relatief nieuwe onderneming binnen de branche. Dit is zeker niet te merken aan de kwaliteit van de producten van Aqualux, want je bent altijd verzekerd van een topkwaliteit. Het is dan ook zo dat de ondernemers wel al een flinke ervaring hebben opgebouwd. Aan het roer staan mensen met meer dan 25 jaar ervaring en dit merk je aan de producten van Aqualux.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het merk Aqualux biedt een veelzijdig assortiment. Het bedrijf focust zich onder meer op het ontwikkelen en produceren van onder meer zandfilters, zwembadpompen en zwembadverlichting. Er worden producten gemaakt voor zwembaden, maar ook interessante accessoires voor jacuzzi’s. Aqualux wil voortdurend zorgen voor een kwaliteit waar klanten op kunnen rekenen. Zij zien de kwaliteit dan ook als de hoeksteen van alle bedrijfsprocessen.

Natuurlijk ben je bij ZwembadCompleet ook van harte welkom voor het kopen van de Aqualux producten. Zo kun je bij ons terecht voor het hoogwaardige skimmermandje tegen een aantrekkelijke prijs.