BWT zwembadrobots: gezondheid, veiligheid en hygiëne

BWT zwembadrobots

BWT zwembadrobots zijn uniek in hun soort en relatief nieuw op de Nederlandse markt. Deze praktische zwembadrobots worden gemaakt door het Duitse bedrijf BWT, dat staat voor Best Water Technology. Het bedrijf komt direct met een mooie lijn van hoogwaardige en betrouwbare BWT zwembadrobots, verdeeld in verschillende prijsklassen. Bij ZwembadCompleet, initiatief van CompleetShops, staan wij volledig achter de uitzonderlijke kwaliteit van deze innovatieve ‘hulpjes’. Daarom kun je de BWT zwembadrobots kopen in onze webwinkel. 

BWT zwembadrobots laten 100 jaar ervaring zien

De onderneming BWT, Best Water Technology, is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dit bedrijf heeft inmiddels zo’n 100 jaar ervaring binnen de branche. Al in 1823 startte Adam Benckiser een chemische fabriek en deze fabriek zou uiteindelijk leiden tot waar de BWT-groep nu staat. De basis voor het BWT merk, en daarmee ook de BWT zwembadrobots, werd gelegd in 1990. Hier was Andreas Weißenbacher verantwoordelijk voor. Hij bracht het merk tot leven en vormde het tot een groot, internationaal succes. De BWT zwembadrobots worden daarmee ontwikkeld en vervaardigd vanuit een zee aan ervaring, en dit merk je. 

Optimale kwaliteit van de BWT zwembadrobots

Wanneer je kiest voor een zwembadrobot van dit merk, dan kies je voor een product van een merk dat zich inzet voor gezondheid, veiligheid en hygiëne. BWT staat bekend om het feit dat het bedrijf de verantwoordelijkheid op zich neemt om de beste producten te ontwikkelen op het vlak van waterbehandeling. Het bedrijf focust zich voortdurend op innovatieve oplossingen en zo is uiteindelijk ook het assortiment BWT zwembadrobots ontstaan. Er zijn diverse varianten van de BWT zwembadrobots, van compacte modellen tot uitgebreide uitvoeringen. Wij zullen twee varianten voor je uitlichten. 

De compacte BWT B100 zwembadrobot

BWT B100 zwembadrobot

Onder de compacte BWT zwembadrobots vinden we bijvoorbeeld de BWT B100. Deze hoogwaardige zwembadrobot is een ideale keuze voor zwembaden van een kleiner formaat. De grote zuigkracht zorgt met alle gemak voor een optimaal schoon zwembad. Dit model is voorzien van een roterende borstel, een ultrafijn 4D filter, 4 wieltjes en een slimme navigatie. Binnen anderhalf uur is het zwembad (maximale oppervlakte van 60 vierkante meter) perfect gereinigd. Door de werking op een laag voltage is deze compacte BWT zwembadrobot optimaal veilig in gebruik. 

De uitgebreidere BWT D300 zwembadrobot

Tussen de wat uitgebreidere BWT zwembadrobots komen we bijvoorbeeld de BWT D300 zwembadrobot tegen. Deze variant is voorzien van twee borstels, namelijk een bewegende borstel en een PVA borstel. Door het ultrafijne 4D filter wordt de beste filtratie gerealiseerd. Het handvat van deze BWT zwembadrobot is makkelijk te verstellen. Vanzelfsprekend is ook dit model voorzien van een sterke zuigkracht en een handige navigatie. Afhankelijk van de instellingen doet deze robot er 90 tot 120 minuten over om een zwembad van maximaal 100 vierkante meter oppervlakte perfect te reinigen. De BWT D300 zwembadrobot wordt geleverd met een transport caddy, een anti-tangle swivel en een praktische app voor optimaal gemak bij de besturing.

BWT BWT D300

 

Maak een keuze uit de diverse BWT zwembadrobots

Voor ieder zwembad is er een innovatieve, hoogwaardige BWT zwembadrobot beschikbaar. Natuurlijk kun je bij ZwembadCompleet ook terecht voor zwembadrobots van diverse andere betrouwbare merken. Wil jij een oplossing van BWT, maar wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je graag meer over de unieke BWT zwembadrobots.