Nieuwe items van Intex !

ZwembadCompleet blog Intex speelgoed

Het wordt steeds lekkerder weer en de zomer is in zicht. Dit betekent dat je weer lekker kan gaan zwemmen, en wat is er nou leuker dan urenlang in het water dobberen met de leuke nieuwe items van Intex?! Intex heeft een hele nieuwe lijn, van opblaasbare flamingo's tot een luchtbed in de vorm van een milkshake, je kan het zo gek niet bedenken!

Voor de kleintjes

Er zijn een heleboel nieuwe zwembanden voor de kinderen om mee in het water te spelen. Felle kleuren en gekke figuren zijn een hit deze zomer!

Opblaasbare dieren

Ben je op zoek naar een leuke zwemband met een dierenfiguur, dan zijn de Intex dier zwembaden heel leuk! Deze zwembanden komen in drie verschillende uitvoeringen: een leeuw, krokodil en toekan. De zwembanden zijn redelijk klein en daarom geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. 

Raceauto bootje

Hoe leuk is dit raceauto bootje?! De onderkant is dicht waardoor je kindje fijn en veilig op het water zit. Het bootje ziet er stoer uit en is met een afmeting van 107 x 69 cm gemakkelijk mee te nemen en snel op te blazen. 

Opblaasbaar vliegtuigje

Dit leuke vliegtuigje is geen bootje, dus je kindje zit hoog op het water. De wijde vorm van de vleugels zorgen voor stabiliteit zodat het vliegtuigje niet kan omslaan. Het vliegtuig lijkt levensecht door de propellor en de gedetailleerde illustraties. Als extra zit er een waterpistooltje bij waarmee je een echt watergevecht kan houden! 

Opblaasbare dieren

Raceauto bootje

Opblaasvliegtuigje

Voor een overzicht van al onze Intex producten voor de kinderen kun je terecht op de pagina van ons speelgoed. 

Voor de kids

Ook voor de wat oudere kinderen hebben we leuke nieuwe producten! Van stoere boards tot leuke zwembanden met bloemenprint.

Joy Rider board

Dit stoere board is perfect om de hele dag mee in het zwembad of de zee te spelen! Het board heeft twee handvaten waardoor je je goed vast kunt houden. Met de gave print steel jij zeker weten de show in het zwembad! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Transparante bloemenzwemband

Hoe leuk zijn deze bloemen zwembanden?! De zwembanden zijn transparant en hebben een kleurrijke bloemenprint. Met twee handvaten zijn ze erg comfortabel en fijn om lekker in te relaxen! Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. 

Joy Rider board

Transparante bloemenzwemband

Opblaasbaar eten

Steel de show met deze gave luchtbedden! Het klinkt misschien een beetje gek, maar luchtbedden in de vorm van verschillend eten zijn super populair! Dobber lekker rond op verschillende soorten ijsjes en milkshakes! Alle luchtbedden zijn lekker hoog en redelijk breed waardoor je fijn en comfortabel in het water kan relaxen. 

Alle ijslolly's, milkshakes en waterijsjes zijn op onze site te vinden bij de luchtbedden. 

Opblaasbare dieren

Ook mega populair dit seizoen: opblaasbare dieren! Met ons gevarieerd aanbod is er meer dan genoeg keus. Van levensechte krokodillen tot felroze flamingo's, niks is te gek! 

Levensechte dieren

Deze opblaasbare dieren zijn zorgvuldig ontworpen om een zo realistisch mogelijk design te creëren. De Ride-On luchtbedden zijn lekker groot en daarom erg comfortabel. Wij hebben de levensechte opblaasbare dieren in een aantal uitvoeringen: schildpad, krokodil, haai, en een rog

Opblaasbare schildpad

Flamingo's en eenhoorns

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten. 

Flamingo

Eenhoorn

Interesse in andere dieren? Klik hier voor een overzicht van alle opblaasbare dieren.