Verander de kleur van je zwembadwater!

Hoe leuk is een zwemfeestje in een gekleurd zwembad?! Met de waterkleurstof van Aqua Couleur kun je op een makkelijke en veilige manier de kleur van je zwembadwater tijdelijk veranderen!

Hoe werkt het?

De waterkleurstof van Aqua Couleur is erg makkelijk in gebruik. Begin bij het meten van de chloorwaarde van je zwembadwater. Wanneer deze 1ppm of lager is geeft de kleurstof een optimaal resultaat en blijft de kleur 6 uur actief. Als de chloorwaarde hoger is breekt de kleurstof sneller af, wat natuurlijk zonde is. Om de chloorwaarde eerst wat te verlagen gebruik je als eerste de Aqua Couleur Premio.

Voeg vervolgens de kleurstof toe aan je zwembadwater. Een fles van 180 ml is voldoende voor een zwembad met een inhoud tot 100 m³.

De kleurstof breekt na een aantal uur weer af, waarna het zwembadwater er weer 'normaal' uitziet. 

Aqua Couleur Premio en kleurstof

Veiligheid

Mensen vinden kleurstof in het zwembadwater niet altijd een fijn idee, toch is dat totaal niet nodig! De kleurstof van Aqua Couleur is zeer goed getest in samenwerking met het Frans Nationaal Onderzoekscentrum. De kleurstof heeft geen invloed op de kwaliteit of transparantie van je zwembadwater, en heeft verdund ook geen invloed op de gezondheid, zelfs niet wanneer het per ongeluk wordt ingeslikt. Het is hartstikke veilig dus!

Kleuren

De Aqua Couleur kleurstof is beschikbaar in verschillende kleuren:

Aqua Couleur Lavendel

Voor een overzicht van alle kleuren en de Aqua Couleur Premio, neem eens een kijkje op onze pagina van Gadgets en Fun!