Ovale zomerzeilen voor een zwembad

Een zomerzeil is een erg belangrijk onderdeel van ieder buitenzwembad. De meeste mensen kennen het onder de naam noppenfolie. Het geeft meteen aan waarvan de meeste zwembad zomerafdekkingen zijn gemaakt. De noppen zorgen voor een goede isolatie van je zwembad. De wind is vooral in de avonduren en 's nachts een grote 'vijand' van je zwembad. De wind neemt de warmte maar wat graag van je zwembad weg en hierdoor koelt je zwemwater snel af. Door het plaatsen van een ovaal zomerzeil voorkom je dat de wind vrij spel heeft.

25 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Zwembad zomerzeil ovaal 280 micron 8.24 x 4.58

  Zwembad zomerzeil ovaal 280 micron 8.24 x 4.58
  € 159,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Budget zwembad zomerzeil ovaal 7.30 x 3.70

  Zwembad zomerzeil ovaal 280 micron 7.32 x 3.66
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 99,00
  1-2 werkdagen levertijd

25 Artikelen |

Aflopend sorteren

Een zomerafdekking heeft echter nog meer voordelen. Het zorgt er ook voor dat het zwembadchloor niet vervliegt aan de oppervlakte. Het verbruik van zwembadchemicaliën zal aanzienlijk verminderen met het gebruik van een noppenfolie.

Vele kwaliteiten, soorten en maten ovale zomerzeilen

Een ovaal zomerzeil is leverbaar in verschillende standaard maten. Het moet perfect op jouw zwembad passen. Er zijn veel standaard afmetingen beschikbaar. Deze kun je op de meeste kant-en-klare zwembaden gebruiken. Let er dus goed op dat je de juiste maat besteld.  

Waar je ook op dient te letten is de isolatiewaarde. Op onze site gebruiken we het woord micron om aan te geven hoe hoog de isolatiewaarde is. Hoe hoger de micronwaarde des te beter isoleert het zomerzeil. 

Op maat gemaakt ovaal zomerzeil

Natuurlijk zijn er ook ovale zwembaden die je zelf hebt gemetseld. Hier kun je meestal geen standaard zomerzeil voor vinden. We maken hiervoor graag een zomerzeil op maat. Je geeft ons de juiste maten en wij maken het op maat, Volledig omzoomd en voorzien van ringen (ogen) op de plek waar je ze graag wenst. Neem hiervoor gerust contact met ons op.