Onzichtbaar je zwembad afdekken

Cover Free maakt het mogelijk om ieder zwembad vloeibaar en onzichtbaar af te dekken. Dit geeft een directe besparing op water, chemicaliën en verwarmingskosten. Cover Free zwembadafdekking is lichter dan water en drijft op het water. Het grote voordeel naast de besparing op kosten is dat het volledig biologisch wordt afgebroken en je veilig kunt blijven zwemmen zonder enige vorm van gezondheidsrisico's. 

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
  1. Vloeibare zwembadafdekking jerrycan 3,78 liter

    cover free vloeibare zwembadafdekking jerrycan 3780ml
    Speciale prijs € 135,00 Normale prijs € 169,00 Zo laag als € 120,00
    1-3 werkdagen levertijd

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

Vrije vorm zwembaden afdekken is geen probleem

Na het zwemmen gaat Cover Free vanzelf weer op de oppervlakte drijven en doet gelijk waar het voor bedoeld is: kosten besparen.  Het middel kan zich niet 'op elkaar' verdelen maar zal zich altijd 'naast elkaar' nestelen. Voeg de dosering  op een vaste dag in de week toe zodat de werking gegarandeerd blijft en er zo min mogelijk verlies van warmte en chemicaliën is.


vrije vorm zwembad het Gooi

Zwembad met meerdere hoeken

Zelfs als je zwembad veel inwendige en uitwendige hoeken heeft kun je het met Cover Free prima afdekken. De vloeibare afdekking baant zich een weg naar het wateroppervlak en zal daar op het water drijven. 


8 vorm zwembad

Een zwembad wat we vaak tegenkomen in Nederland en België is het zwembad in een 8-vorm. Cover Free dekt ook dit zwembad onzichtbaar af en hiermee bespaar je aanzienlijk op je energierekening.

8 vorm zwembad afdekken


afdekken zwembad onzichtbaar

Ook ideaal voor kleinere zwembaden

Beschik je over een kleiner of opzet zwembad van bijvorbeeld Intex? Dan is Cover Free ook uitermate geschikt en het grote voordeel is dat je een minimale dosering nodig hebt.