Zwembadtrappen voor alle soorten zwembaden

Zwembadtrappen moeten niet alleen sterk zijn, maar zij horen ook de nodige veiligheid te bieden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de zwembadtrappen goed worden afgestemd op de zwembaden waarmee zij worden gecombineerd. Niet ieder zwembad heeft eenzelfde zwembadtrap nodig. Bij ZwembadCompleet kun je veilige, hoogwaardige en sterke zwembadtrappen kopen voor alle soorten zwembaden.

1-32 van 41 |

Aflopend sorteren
Pagina
 1. Zwembadtrap Jolie 2 delig met 3 treden

  2 delige zwembadtrap Jolie ZwembadCompleet
  Speciale prijs € 369,00 Normale prijs € 399,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Zwembadtrap Jolie 2 delig met 4 treden

  2 delige zwembadtrap Jolie ZwembadCompleet
  Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 469,00
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Zwembadtrap Splash-X met 3 treden, universeel model

  Zwembadtrap Splash-X met 3 treden, universeel model
  Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 229,00
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Ocean zwembadtrap Standard met 3 treden

  Ocean zwembadtrap Standard met 3 treden
  € 329,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 5. Ocean zwembadtrap Standard met 4 treden

  Ocean zwembadtrap Standard met 4 treden
  € 349,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 6. Ocean zwembadtrap Muro met 3 treden

  Ocean zwembadtrap Muro met 4 treden
  € 349,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis

1-32 van 41 |

Aflopend sorteren
Pagina

Een zwembadtrap kopen: waar let je op?

Wil je een zwembadtrap kopen? Dan zijn er een aantal zaken belangrijk om rekening mee te houden bij het maken van je keuze. Heb je een ingegraven zwembad of een opbouw zwembad? Hiervoor hebben we verschillende modellen trappen maar we hebben ook speciale trappen voor half-ingegraven zwembaden. Heb je een zwembad met een rolluikafdekking? Dan is het een praktische keuze om te gaan voor een tweedelige zwembadtrap. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op de lengte van de trap, gerekend aan de lange kant. Deze mag niet langer zijn dan de totale zwembaddiepte.

Een zwembadtrap combineren met een zoutelektrolyse apparaat

Zwembadtrappen zijn niet allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. Er zijn meerdere uitvoeringen en kwaliteiten wanneer het om de zwembadtrappen gaat. Maak je gebruik van een zoutelektrolyse apparaat voor je zwembad? Dan is het verstandig om te kiezen voor één van de zwembadtrappen van rvs van de beste kwaliteit. Dit materiaal kun je herkennen aan materiaalcode AISI-316. Zwembadtrappen van regulier rvs, dus van een lagere kwaliteit, gaan snel roesten wanneer er gebruik wordt gemaakt van een zoutelektrolyse apparaat. Dit zal niet gebeuren met de zwembadtrappen van hoogwaardig rvs. 

Diverse soorten zwembadtrappen

Er zijn diverse soorten zwembaden en ieder zwembad heeft een eigen soort zwembadtrap nodig. Je kunt dan ook verschillende soorten zwembadtrappen kopen. Op de eerste plaats zijn er de zwembadtrappen voor inbouwzwembaden. Deze varianten hebben aan een enkele zijde treden. Deze zwembadtrappen kunnen op de zwembadrand worden verankerd, op de bodem rusten of met de zijde tegen de binnenwand steunen. De zwembadtrappen voor opzetzwembaden hebben aan beide zijden treden, waarbij de ene zijde in het zwembad staat en de andere zijde op de grond. In de meeste gevallen zijn de zijden van deze zwembadtrappen even lang, waardoor zij als het ware als een brug over de zwembadrand kunnen worden geplaatst. Voor de half ingegraven zwembaden zijn er zwembadtrappen met een korte en een lange zijde, beide zijden voorzien van treden. 

Zwembadtrappen kopen bij ZwembadCompleet

Je kunt de meest uiteenlopende zwembadtrappen kopen bij ZwembadCompleet. Wij bieden een ruim assortiment zwembadtrappen in diverse modellen en van verschillende materialen. Al onze zwembadtrappen zijn zeer stevig en optimaal veilig. Weet je niet goed welke zwembadtrap je nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag bij het maken van een goede keuze uit ons aanbod zwembadtrappen.